Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeni în lotul național Leonard Manta, Ebru Gheneghez și Victoria Scupra, medalii la Openul Slovaciei la gimnastică aerobică (galerie foto)

ro

10 Apr, 2019 00:00 2651 Marime text
Medalii pentru gimnastica aerobică românească la Openul Slovaciei, de la Bratislava. Componenții lotului național de juniori, dar și reprezentanți ai cluburilor CS Universitatea Arad, UNEFS și Triumf București au urcat de 13 ori pe podium. Printre medaliați, și Leonard Manta, Victoria Scupra (CS Farul Constanța), și Ebru Gheneghez (CSS1 Constanța)!
 
Atât gimnastul și gimnasta de la CS Farul, cât și sportiva de la CSS1 au concurat sub culorile lotului național, iar evoluțiile lor au fost apreciate. Leonard a obținut medalia de argint la individual (15 - 17 ani), iar grupul de la aceeași categorie de vârstă, din care au făcut parte, alături de alte două fete, și Leonard Manta, Victoria Scupra și Ebru Gheneghez, s-a clasat tot pe locul doi.
 
Leonard Manta și Victoria Scupra sunt pregătiți la club de Cristina Dulgheroiu, iar antrenorul coordonator al lotului naţional de juniori este o altă constănţeancă, Cristiana Spânu. Ebru Gheneghez este antrenată de Cristiana Spânu. De curând, Leonard a urcat pe podium și la competiţia internaţională Open a juniorilor 1 care s-a disputat la Cantanhede, în Portugalia.Tânărul gimnast a cucerit bronzul la individual şi s-a mai calificat într-o finală, cea de la trio, unde, alături de Claudia Gheorghe şi Daniel Ţavoc, a ocupat locul cinci.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Gimnastică)
 
Citește și:

Gimnast la CS Farul Constanţa Leonard Manta a urcat pe podium la competiţia Open de la Cantanhede (galerie foto)
 
CS Farul şi CSS1, din nou pe podium Medalii constănţene la Campionatul Mondial de gimnastică aerobică (galerie foto)

Rezultate frumoase obţinute de CSS1 Constanţa în ţară şi în străinătate Gimnasta Ebru Gheneghez, două medalii la Gimnaziada din Maroc

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii