Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:00 22 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Leonard Manta şi Mădălin Boldea, pe podium la Campionatul Mondial de gimnastică aerobică

ro

25 May, 2021 00:00 2769 Marime text
  • România a cucerit cinci medalii la „Aerobic Gymnastics World Age Group Competition”. 
 
Ediţia a noua a Campionatului Mondial de gimnastică aerobică pentru juniori, „Aerobic Gymnastics World Age Group Competition”, care s-a disputat, timp de patru zile, în Azerbaidjan, la Baku, i-a adus cinci medalii delegaţiei României.
 
Tricolorii au cucerit aurul la cuplu, de două ori argintul (la aerobic dance şi trio) şi de două ori bronzul (la individual masculin şi la grup). O contribuţie însemnată la obţinerea acestor performanţe au avut şi reprezentanţii Constanţei în întrecere, Leonard Manta (CS Farul; antrenor, Cristina Dulgheroiu) şi Mădălin Boldea (CSS1; antrenor, Cristiana Spînu). Leonard Manta a obţinut trei medalii: argint la trio şi bronz la grup şi la individual, în timp ce Mădălin Boldea a cucerit argintul la aerobic dance.
 
Gimnaștii României la competiţia de la Baku au fost însoțiți de Cristiana Spînu (antrenor coordonator al lotului de juniori al României), Cristina Dulgheroiu și Mariana Mezei. Săptămâna aceasta, între 27 şi 29 mai, la Baku vor concura, la Campionatul Mondial (ediţia a 16-a) şi componenții lotului de senior al României.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Gimnastică)
 
Citeşte şi:

 
Prezenţa masivă
Gimnaste şi gimnaşti de la CS Farul Constanţa şi CSS1 în topurile FRG pe 2020 ale celor mai buni sportivi români


Interviu online cu Leonard Manta, campion la gimnastică aerobică
„Sunt mândru să îmi reprezint ţara în întrecerile internaţionale!“

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii