Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:58 31 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Băiețelul alergătorului Cristi Bornaz are nevoie de ajutor!

ro

03 Oct, 2020 11:25 6602 Marime text

  • Octavian, în vârstă de numai un an și nouă luni, diagnosticat cu o boală nemiloasă.

Un necaz a lovit familia constănțeană Bornaz, tatăl, Cristi, fiind un cunocut alergător pe distanțe lungi, dar și medic stomatolog.

Băiețelul de numai un an și nouă luni al lui Cristi și al Doiniței a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă și are nevoie de ajutor!

Bună ziua, dragi prieteni!

Nu v-aș fi scris niciodată aceste rânduri, dar mă aflu într-o situație disperată. În urmă cu câteva zile, copilul meu Octavian de numai 1 an și 9 luni a fost diagnosticat cu CANCER rabdomiosarcom de tip alveolar.

Pentru a-l salva, trebuie să ajungem la Clinica Emsey Hospital din Istanbul, dar costurile ajung la 60.000 de euro, ceea ce ne depășește cu mult posibilitățile financiare pentru că timpul se scurge în defavoarea lui!!!

Din fericire, avem o șansă mare, poate singura reală. Cei de la Asociația „Salvează o inimă” ne-au acceptat cazul și sunt alături de noi în strângerea de fonduri prin intermediul celei mai mari platforme de donații online din România.

Cu lacrimi în ochi vă rog să intrați pe https://salveazaoinima.ro/octavian-bornaz/ și să donați pentru Octavian. Procedura este foarte simplă și transparentă.

Cu ajutorul vostru, îl putem salva pe Octavian.


Vă mulțumesc!, a fost mesajul emoționant postat pe Facebook de mama lui Octavian.


Sursa foto: Facebook (Cristi Bornaz)

Ti-a placut articolul?

Comentarii