Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia Inedit! Perechi căţel - stăpân au alergat în proba „6 picioare“ de la Cros Gerilă (galerie foto)

ro

09 Dec, 2019 00:00 2970 Marime text

O nouă ediţie a Crosului Gerilă s-a desfăşurat la Mamaia, participând 450 de concurenţi de toate vârstele. Pe lângă probele clasice de alergare, din program nu au lipsit nici căţeii, care, alături de stăpânii sau stăpânele lor, au participat la proba „6 picioare“, întinsă pe distanţa de un kilometru!

 
Sărbătoare a mişcării, a sănătăţii şi a bunei dispoziţii, Crosul Gerilă a adunat sute de iubitori ai alergării, care, în funcţie de vârstă, au participat la probele de 500 m, 1,5 km, 5 km, 10 km şi 21 km. „450 de concurenţi s-au întrecut în Mamaia la Cros Gerilă, cea mai fun competiţie de alergare a iernii! Blănoşii au fost invitaţii speciali ai concursului! Evenimentul, organizat de Trident Triathlon Team şi finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, se află la cea de a V-a ediţie şi vine în întâmpinarea pasionaţilor de mişcare şi de activităţi în aer liber“,se arată pe pagina de Facebook a
Primăriei Constanţa.
 
Constănţeanul Cristian Bornaz, care a încheiat pe locul doi proba de semimaraton, a stabilit record personal la pe această distanţă. „PB Semimaraton 1:16:48!!!! Cursa a avut 20,6 km, dar am mai alergat puţin să-mi fac PB pe semi. A 2-a experienţă cu succes la 6 zile după un maraton. Se pare că funcţionez foarte bine la o săptămână după un maraton pe plat. O experienţă foarte apropiată a fost maratonul de la Ciucaş, care a venit la 6 zile după un maraton pe plat. Imediat după semimaraton, am prins la limită startul cursei căţeilor unde i-am cam stricat pace-ul Kolei şi am ieşit tot pe locul 2“, a postat pe Facebook Cristian Bornaz.
Pe locul trei la semimaraton s-a clasat Dacian Ghizilă (Constanţa), care a realizat şi el nou record personal. Vasile Apetroaie (Eforie Nord) a fost primul la semimaraton la categoria sa de vârstă (50 - 59 ani) şi al cincilea la general. „Și cu asta am cam terminat pe 2019. Un rezultat foarte bun în proba de 21 km. Aşteptăm 2020!“, a menţionat Vasile Apetroaie. La aceeaşi categorie de vârstă, Ioan Chifu (Năvodari) s-a clasat pe poziţia a treia. Tânăra din Constanţa Nastasia Fotu s-a clasat pe prima poziţie la open feminin în proba de 5 km, iar la 10 km a fost a doua.
 
Sursa foto: Facebook (Primăria Constanța)
 
Citeşte şi:
 
Cros Gerilă se dispută şi în acest an la Constanţa. Ce este proba „6 picioare“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii