Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajutorarea băiețelului alergătorului Cristi Bornaz George Buricea a scos la licitație tricoul său de la Națională

ro

07 Oct, 2020 21:47 3400 Marime text
  • Vineri, 9 octombrie, la ora 21.00, va fi desemnat câștigătorul tricoului.

Necazul cu care se confruntă familia alergătorului constănțean Cristi Bornaz, al cărui băiețel, Octavian, în vârstă de numai un an și nouă luni, a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, a mobilizat și lumea sportului constănțean.

Printre cei care au sărit să-l ajute pe micuț se numără și George Buricea, antrenor secund și jucător la HC Dobrogea Sud.

Celebrul handbalist a scos la licitație cel mai prețios tricou al său de la echipa națională a României, cu care a jucat la Campionatul Mondial din 2009.   

Aici nu e vorba despre Constanta sau despre handbal, lucruri care ne unesc pe mine si pe voi, cei care ma urmariti. Nici macar despre sport. E vorba doar despre salvarea vietii unui copil care se chinuie teribil, asa ca sper din tot sufletul ca aceasta postare sa ajunga la cat mai multi oameni din Romania care pot ajuta.

Il cheama Octavian Bornaz, are doar 1 an si 9 luni si e copilul alergatorului constantean Cristi Bornaz. Ca sa poata trai, acest suflet nevinovat are nevoie de ajutorul nostru. Sufera de o forma de cancer la nivelul tesuturilor moi, iar lupta e una contracronometru. E nevoie de 60.000 de euro, iar jumatate din suma s-a strans deja datorita asociatiei Salvează o inimă.

Am ales sa scot la licitatie cel mai important tricou de la nationala Romaniei, cel cu care am jucat la Campionatul Mondial din 2009.

Pentru ca nu e timp de pierdut, o sa las licitatia activa doar doua zile. Se liciteaza doar prin comentarii la postare si se pleaca de la orice suma doriti.

Vineri, 9 octombrie, la ora 21:00, voi desemna castigatorul si ii voi trimite tricoul in momentul in care va dovedi ca a facut plata catre unul dintre conturile asociate acestei cauze.

Daca vreti sa donati, o puteti face si voi aici:



Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22 / COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani

In incheiere, va las aici cateva vorbe ale lui Cristi Bornaz, tatal micutului Octavian:

E crunt să ne vedem copilul asa, dar încercăm să fim puternici pentru el, chiar dacă lumea ni se prăbușește și nu înțelegem de ce e nevoie ca un om atât de mic să treacă printr-un asemenea chin #SalveazaOInima

Va multumesc tuturor!  Doamne ajuta!, este mesajul postat de George Buricea.


Sursa foto: Facebook (George Buricea)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii