Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Ce s-a întâmplat SSC Farul Constanţa s-a întors din cantonamentul de la Curtea de Argeş după numai trei zile!

ro

17 Feb, 2018 00:00 3802 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, clasată pe locul trei în seria secundă a Ligii a 3-a, s-a întors ieri din cantonamentul de la Curtea de Argeş, deşi perioada stagiului centralizat fusese stabilită pentru zece zile, până pe 23 februarie!
 
„Marinarii“ plecaseră la Curtea de Argeş pentru a se pregăti şi a susţine meciuri amicale pe terenuri bune, de care la Constanţa nu beneficiau. Însă vremea le-a stricat planurile, a nins, iar din această cauză şi programul de pregătire a avut de suferit. 
 
Mai mult, dintre cele trei meciuri stabilite iniţial, una (cu CS Mioveni) căzuse definitiv, iar alta (cu Atletic Bradu) nu se ştia dacă se mai putea juca. Având în vedere şi că săptămâna viitoare în zonă se anunţă tot vreme urâtă, cu ninsoare, cei de la SSC Farul au decis ca, ieri, după trei zile de când ajunseseră la Curtea de Argeș, să revină acasă. Ajunși la Constanța pe la prânz, au avut timp să se și pregătească, la stadion (în sala de forță și pe pista de atletism). 
 
La Constanţa, se vor lovi însă din nou de problema terenului, întrucât arena „Farul“, care a cunoscut zilele trecute lucrări de îmbunătăţire, nu va mai putea fi folosită deloc în perioada următoare. În acest moment, pe suprafaţa de joc este o prelată, care va fi menţinută două săptămâni. Ulterior, la o lună de la startul lucrărilor, se va aplica din nou îngrăşământ. Oficialii SSC Farul sunt optimişti că vor putea juca pe stadionul din strada Primăverii, în Liga a 3-a, începând cu a treia etapă de acasă, de la meciul cu Progresul 1944 Spartac, principala contracandidată la promovare! Returul va începe la 3 martie, echipa constănţeană urmând a evolua în prima rundă din 2018 în deplasare cu Unirea Slobozia, formaţia de pe poziţia a patra în clasament.
 
Ce vor face însă „marinarii“ cu pregătirea în perioada de până la începerea campionatului, în condiţiile în care pe „Farul“ nu se poate intra? Ca variante de terenuri apar cel de la Valu lui Traian şi arena ITC din Constanţa. Ca amicale rămâne în picioare meciul cu Academia Rapid Bucureşti, de sâmbătă, 24 februarie, de la ora 14.00, de la Constanţa, iar ieri a mai fost fixat un meci, pentru ziua de sâmbătă, 17 februarie, de la ora 15.00 (astăzi se va stabili și terenul), cu juniorii de la ACS Performer Constanța. 

UPDATE 2:

În această seară, clubul constănțean a reziliat pe cale amiabilă contractul cu fundașul dreapta Claudiu Juncăcaru, cel care venise la echipă în vara anului trecut, de la FC Botoșani.

UPDATE 1:

SSC Farul a informat că partida amicală cu ACS Performer, care ar fi trebuit să aibă loc astăzi, a fost amânată pentru mâine, la ora 12.00, urmând a fi găzduită de terenul Mihai Naca din Constanța.  

Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii