Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:37 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă abonamentele promoţionale şi biletele la meciurile de acasă ale FC Viitorul din play-off

ro

27 Feb, 2018 14:18 683 Marime text
FC Viitorul aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un abonament promoțional în stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, de la Ovidiu, pentru a viziona meciurile oficiale de fotbal din cadrul turneului play-off al Ligii 1 (cinci meciuri organizate pe teren propriu), sezonul 2017/2018.
 
FC Viitorul va organiza și disputa pe teren propriu meciurile oficiale cu următoarele cluburi, în ordine:
  • CSU Craiova
  • CFR Cluj
  • FCSB
  • Astra Giurgiu
  • Poli Iaşi.
1. Abonamentele promoționale pentru acces în stadion la meciurile oficiale din play-off se vor putea achiziţiona la preţurile de 150 lei - Tribuna I, 100 lei - Tribuna a II-a, 50 lei - Peluza I și Peluza a II-a.

Biletele de acces pentru aceleaşi partide se vor putea achiziționa la prețurile de: Tribuna I = 100 lei/bilet, Tribuna a II-a = 80 lei/bilet, Peluza I + Peluza a II-a  =  20 lei/bilet.

În ziua programării si disputării meciurilor oficiale FC Viitorul nu va comercializa bilete de acces in stadionul central.

Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2008 și Legii 10/2012, va fi de 4 bilete/persoană.

Persoana de contact din partea FC Viitorul pentru informații cu privire la achiziționarea abonamentelor promoționale este Decebal Curumi, tel. 0733.735.021, în intervalul orar 10.00-16.00.

Atât abonamentele promoționale cât și biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere.

Începând de miercuri, 28 februarie 2018, ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziţiona abonamente promoționale de acces în stadionul central pentru vizionarea meciurilor oficiale din play-off cu echipele menționate mai sus.

Online, pe site-ul Eventim.ro și www.fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare.
 
Posesorilor de abonamente tip card  eliberate de către club la startul sezonului competițional 2017/2018 le este reamintit că abonamentele de acces în tribunele stadionului central sunt valabile până la încheierea sezonului competițional din Liga 1 2017/2018 (inclusiv Play-Off).

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces.

Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.

Spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului central pentru vizionarea meciului sunt rugaţi să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat.

Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.

Este interzis ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului central decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii