Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cantonament la Constanţa. Antrenamente şi jocuri deosebite Sportive mici cu „inimă“ mare! Printre ele, Bianca Mei-Roşu şi Ioana Băiaşu (galerie foto)

ro

14 Mar, 2018 00:00 3166 Marime text
Lotul de junioare III al României la tenis de masă s-a aflat în cantonament la Constanţa, timp de o săptămână. Antrenamentele s-au efectuat în sala de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, sub conducerea antrenoarei lotului tricolor de perspectivă (10-12 ani), constănţeanca Anamaria Sebe, iar în cadrul pregătirii, fetiţele au fost angrenate şi în jocuri specifice vârstei lor, puse în scenă de psihologul constănţean Mioara Şincan.
 
Într-una din zile, la finele antrenamentului specific de tenis de masă, fetiţele au alcătuit, din trupurile lor, pe podea, o inimă, după cum au făcut, pe două rânduri, şi aşa-numitul joc „şarpele boa“.
 
„Este foarte bine ca, după antrenament, pregătire fizică şi stretching, să intervină şi latura de relaxare şi distracţie, având în vedere şi vârsta mică a fetelor. La lotul de mini-cadete, este al doilea cantonament la care participă şi doamna psiholog Mioara Şincan. A făcut anumite jocuri cu fetiţele, care au fost foarte încântate şi s-au angrenat total“, a declarat Anamaria Sebe.
 
La cantonamentul de la Constanţa au participat sportivele Bianca Mei-Roşu, Ioana Băiaşu (ambele, de la LPS „Nicolae Rotaru“), Alexandra Ioniţă, Beatrice Hilla, Cristina Sângeorzan, Carmina Găman, Dora Moldovan, Andreea Jifcu, Mara Moca, Alesia Sferlea şi Andreea Craiu.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis de Masă)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii