Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când se joacă meciul cu FC Botoşani „Antrenor“ inedit pentru fotbaliştii de la FC Viitorul, la începutul şedinţei de pregătire de ieri (galerie foto + video)

ro

15 Feb, 2018 00:00 2540 Marime text

Campioana en-titre a României, FC Viitorul, susţine următorul meci în Liga 1 luni, 19 februarie, pe teren propriu cu FC Botoşani, în etapa a 25-a a Ligii 1. Ambele echipe sunt angrenate în lupta pentru calificarea în play-off

În acest moment, FC Viitorul se află pe locul cinci, cu 38 de puncte, în vreme ce echipa botoşăneană ocupă poziţia a opta, cu 36 de puncte. În turneul play-off merg primele şase clasate la finele sezonului regulat, din care mai sunt de jucat două etape. Meciul FC Viitorul - FC Botoşani a fost programat de la ora 20.45, jucându-se pe stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“ situat la Ovidiu.
 
În etapa precedentă, tânăra trupă a lui Gică Hagi a învins în deplasare, cu 1-0, ultima clasată, Juventus Botoşani, printr-un gol din penalty reuşit de Ianis Hagi, în vreme ce FC Botoşani a cedat cu acelaşi scor pe terenul echipei Poli Iaşi, cea care, în etapa viitoare (ultima a sezonului regulat), va primi şi vizita FC Viitorul. Antrenamentul de ieri al campioanei României, desfăşurat pe unul dintre terenurile complexului sportiv de la Ovidiu, a început cu câteva exerciţii de aerobic, coordonate de o instructoare.

Cât costă biletele 

Echipa constănţeană aduce la cunoştinţă mai multe informaţii susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un tichet de acces la meciul cu FC Botoşani. Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 30 de lei (la tribuna I), 20 de lei (la tribuna a II-a) şi 10 lei (la peluzele I şi II). O singură persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Acestea se pot procura, de joi, 15 februarie, de la ora 10.00, prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere. Online, pe site-ul Eventim.ro şi fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare în tribunele stadionului. În ziua programării meciului FC Viitorul - FC Botoşani, la stadionul central se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 18.00.

Transport pentru suporteri 

Şi la meciul cu FC Botoşani, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca luni, 19 februarie, la ora 20.00, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: FC Viitorul

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii