Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Campionii României în şcoală, liceu şi universitate“ Elevii Şcolii „Aurel Vlaicu“ din Constanţa au avut ieri oaspeţi de seamă (galerie foto)

ro

08 Dec, 2017 00:00 2980 Marime text
Elevii Şcolii Gimnaziale nr. 40 „Aurel Vlaicu“ din Constanţa au avut ieri oaspeţi de la HC Dobrogea Sud Constanţa şi de la Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa, cu ocazia unei acţiuni înscrise în proiectul naţional „Campionii României în şcoală, liceu si universitate“. Echipa de handbal a fost reprezentată de antrenorul Sandu Iacob şi de căpitanul Laurenţiu Toma, în vreme ce din partea DJST Constanţa au participat directorul instituţiei, Mariana Solomon, şi Alexandru Negraru (consilier sport). La acţiune a fost prezentă şi Monica Podoreanu, director adjunct al Şcolii „Aurel Vlaicu“.
 
„Este un proiect iniţiat de Ministerul Tineretului şi Sportului, prin direcţiile judeţene. Am venit şi la Şcoala «Aurel Vlaicu», pentru a aduce valorile sportului în mintea şi mai ales în sufletul copiilor. Ne-am bucurat şi de această acţiune. Asemenea evenimente vor continua“, a declarat Marian Solomon. „Ne-am adus aminte cum am pornit fiecare, făcând sport în şcoală. Sportul este educaţie şi disciplină“, a spus şi Laurenţiu Toma.
 
Proiectul naţional s-a derulat şi la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa, unde două campioane, Bianca Maria Gorgovan (gimnastică aerobică) şi Cristina Bujin (atletism), au participat la o întâlnire cu studenţi ai Facultăţilor de Educaţie Fizică şi Sport, Psihologie, Litere şi Geografie. La această acţiune au mai fost prezenţi Mirela Damian (decanul facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport), Alin Larion (cadru didactic la FEFS şi preşedinte al Federaţiei Române Sportul pentru Toţi), Mariana Solomon şi Alexandru Negraru.
 
Sursa foto: Facebook (Alexandru Negraru) 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii