Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târg de toamnă pentru elevi, în curtea școlii

ro

09 Nov, 2022 13:53 2464 Marime text


Un veritabil târg de toamnă, cu muzică și bunătăți din cămara bunicii a fost organizat la Școala Gimnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu“, din Constanța.

Activitatea, încadrată în proiectul educativ local „Pe aripile lui Vlaicu“, s-a desfășurat luni dimineață, într-o atmosferă festivă.

Cei prezenți s-au putut bucura de melodiile cântate de corul școlii, dar și de deliciile pregătite cu minuțiozitate de către organizatori.

„Această activitate nu ar fi fost posibilă fără implicarea activă a comitetelor de părinți cărora le mulțumim pentru susținerea acordată. Sperăm ca acest târg de toamnă să rămână tradiție a școlii  și ne dorim implicarea a unui număr cât mai mare de membri ai comunităţii ȋn viaţa şcolii“, a declarat prof. Ana Mihaela Sita, directorul unității școlare.

Sursa foto: Școala Gimnnazială nr. 40 Constanța

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii