Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucătoarele de la CSU Neptun, prezente și la Școala Gimnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu“. „Toată lumea a fost cu zâmbetul pe buze“ (GALERIE FOTO)

ro

20 Jun, 2022 00:00 1645 Marime text

 
  • După vizita de la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“, handbalistele  s-au oprit și la școala din cartierul CET.
 
Handbalistele de la CSU Neptun Constanța și-au continuat periplul prin școlile din municipiu, pentru popularizarea sportului pe semicerc, dar în egală măsură și pentru a-i atrage pe cei mici spre exercițiu fizic, mișcare și sport.
 
După vizita de la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“, jucătoarele s-au oprit și la Școala Gimnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu“, din cartierul CET, petrecând momente plăcute alături de copii. „CSU Neptun Constanța a fost alături de elevii de la Școala Gimnazială nr. 40 «Aurel Vlaicu» din Constanța. Împreună cu cei mici, fetele au susținut un mini antrenament și au jucat un meci amical, în care toată lumea a fost cu zâmbetul pe buze. A fost a doua oprire a fetelor în școlile din Constanța după ce, cu puțin timp în urmă, s-au alăturat copiilor care erau prezenți la ora de Educație Fizică din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 28 «Dan Barbilian»“, este mesajul CSU Neptun.
 
În sezonul trecut al Diviziei A (eșalonul secund al handbalului românesc), CSU Neptun Constanța, avându-i ca antrenori pe Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie, s-a clasat pe locul patru în seria A, cu 46 de puncte, după 14 victorii, patru egaluri și patru înfrângeri în 22 de partide disputate, golaveraj 647-564.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSU Neptun)
 
Citește și:
 
Handbalistele de la CSU Neptun Constanța, surpriză pentru elevii Școlii Gimnaziale nr. 28 „Dan Barbilian“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii