Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campion operat pe creier Moromeţii, Arlechinii şi Locomotiva Friends au jucat rugby pentru sprijinirea lui Dan Botezatu (galerie foto)

ro

08 Apr, 2015 00:00 3103 Marime text
Trei echipe de rugby din Bucureşti, Rugby Club Moromeţii, Arlechinii şi Locomotiva Friends (Carrefour Rugby) au participat, în capitală, la un triunghiular, care a avut şi rolul de a strânge fonduri pentru ajutorarea constănţeanului Dan Botezatu (39 de ani). 
 
Fost campion naţional de juniori, acesta a jucat ultima dată la echipa de veterani Rechinii Constanţa, iar în prezent se confruntă cu probleme de sănătate, fiind operat pe creier, după ce un examen RMN cerebral a relevat o formaţiune tumorală de fosă posterioară cu efect compresiv asupra ventriculului IV. 
 
Turneul de la Bucureşti s-a disputat în nocturnă (în premieră pentru nivelul de rugby amator), iar cei de la Moromeţii au scris pe pagina lor de Facebook: „Moromeții au participat la prima ediție în nocturnă a After Work Rugby 10s Series, împreună cu prietenii de la Arlechinii București și Locomotiva Friends (Carrefour Rugby). A fost, totodată, și un turneu caritabil, pentru un coleg aflat în suferință. Moromeții țin să mulțumească Federației Române de Rugby pentru posibilitatea disputării meciurilor pe nocturnă, dar și celorlalte două echipe participante pentru implicare!“
 
Întrecerea din capitală a fost a doua care a venit în sprijinul lui Dan Botezatu (zis „Pitic“), după ce, pe 21 martie, pe terenul CFR din Constanţa, echipa Rechinii a organizat „Cupa Prieteniei“, la care, în afară de „rechini“ au mai participat Tomitanii Under-18 şi Arlechinii. Totodată, au fost deschise şi două conturi în care se pot face donaţii: în lei - RO80INGB0000999903292621; în euro - RO08INGB0000999904905572 (ING Bank, beneficiar - Botezatu Mădălina), iar campania umanitară continuă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii