Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:20 18 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana României Cât costă abonamentele la meciurile de pe teren propriu ale FC Viitorul din noul sezon

ro

07 Jun, 2017 00:00 1503 Marime text
FC Viitorul a stabilit preţurile abonamentelor la partidele oficiale pe care le va susţine în sezonul 2017/2018, eliberarea acestor documente urmând a se face în două perioade
  
Campioana României a transmis mai multe informaţii susţinătorilor săi şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un abonament de acces în stadionul central din Complexul Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la Ovidiu, la partidele din Liga 1, Cupa României şi din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
Eliberarea abonamentelor de acces în stadion pentru noul sezon competiţional, 2017/2018, se va efectua în două perioade. Astfel, între 1 şi 15 iunie a.c. se va derula reînnoirea tuturor tipurilor de carduri ale abonaţilor din sezonul precedent, 2016/2017. Toate persoanele titulare de orice tip de abonament card care doresc reînnoirea acestuia (păstrându-şi acelaşi sector, rând şi loc din sezonul precedent) se pot adresa în intervalul orar 10.00 - 18.00 la numărul de telefon 0733.735.115 (persoană de contact, Alex Guteanu). Abonamentele se vor elibera numai în incinta Complexului Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, începând cu data de 1 iulie a.c., după perioada de confirmare a reînnoirii abonamentului din sezonul competiţional precedent.

În limita locurilor disponibile

Începând cu data de 15 iunie a.c., în intervalul orar 10.00 - 18.00 (persoană de contact, Alex Guteanu, telefon, 0733.735.115), FC Viitorul face înscrieri pentru publicul larg care doreşte să-şi achiziţioneze un abonament de acces în stadionul central la meciurile oficiale organizate din competiţiile menţionate mai sus, în limita locurilor disponibile. Şi în acest caz, abonamentele se vor elibera numai în incinta Complexului Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, începând cu data de 1 iulie 2017.

Abonament la tribuna 0 şi loc de parcare

Abonamentele tip card de acces pentru sezonul fotbalistic 2017/2018 vor avea următoarele preţuri de achiziţie: la tribuna 0 - 800 de lei / persoană (se asigură loc de parcare în zona II a stadionului), la tribuna I - 400 de lei / persoană; la tribuna a II-a - 300 de lei / persoană, la peluza I - 100 de lei / persoană. Persoanele care au achiziţionat abonamente de acces pentru sezonul competiţional fotbalistic 2017/2018 pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost cumpărat numai în scop personal, fiind interzis a se distribui sau împrumuta altei persoane pentru acces în stadion. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator, conform Legii 04/2008.

Se reunesc peste câteva zile

În vederea demarării pregătirii pentru noua stagiune, jucătorii de la FC Viitorul se vor reuni pe 11 iunie, iar a doua zi, de dimineaţă, vor efectua vizita medicală, la Constanţa. Campioana României va întreprinde în această vară două stagii de pregătire. Primul va avea loc în Turcia, în intervalul 14 - 21 iunie, iar cel de-al doilea se va desfăşura în Slovenia, între 23 iunie şi 7 iulie. Din Slovenia, FC Viitorul va reveni direct la Bucureşti pentru a susţine, pe 8 iulie, Supercupa României contra lui FC Voluntari.

Şase meciuri amicale

FC Viitorul va susţine în cele două cantonamente şase meciuri de verificare, după cum urmează: cantonamentul din Turcia - 17 iunie - FC Viitorul - Inter Baku (Azerbaidjan, locul 3); 20 iunie - FC Viitorul - FK Zira (Azerbaijan, locul 4); cantonamentul din Slovenia - 26 iunie - FC Viitorul - Gabala (Azerbaidjan, locul 2), 29 iunie - FC Viitorul - MTK Budapesta (Ungaria, locul 11), 2 iulie - FC Viitorul - FK Krasnodar (Rusia, locul 4), 5 iulie - FC Viitorul - ŢSKA Moscova (Rusia, locul 2). Meciurile din Slovenia se mai pot modifica.

Clasamentul final, omologat

În ultima şedinţă de Comitet Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, a fost omologat clasamentul final al Ligii 1. Astfel, FC Viitorul este campioană, Pandurii Tg. Jiu şi ASA Tg. Mureş au retrogradat direct în Liga a 2-a, iar ACS Poli Timişoara va susţine baraj de menţinere / promovare în primul eşalon contra echipei UTA Bătrâna Doamnă, în dublă manşă, pe 11 sau 12 iunie şi 15 iunie. Vicecampioana Ligii 1, FCSB, a anunţat însă că va contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) titlul de campioană al FC Viitorul.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii