Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:48 12 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul continuă să emită abonamente pentru Play-OFF-ul Ligii I Betano. Când vor fi puse în vânzare biletele pentru partida cu Universitatea Craiova

ro

08 Apr, 2019 21:24 596 Marime text
FC VIITORUL continuă să emită abonamente pentru Play-OFF-ul Ligii I Betano până joi (11 aprilie 2019) la ora 22.00, zi în care se va încheia perioada promoțională. Au rămas cinci partide pe teren propriu până la finalul campionatului (Universitatea Craiova, FCSB, Universitatea Craiova - semifinala retur din Cupa României, Sepsi Sf. Gheorghe, Astra Giurgiu), iar prețul abonamentelor pentru toate partidele rămase până la finalul sezonului sunt următoarele: 150 lei - Tribuna I,125 lei - Tribuna a II-a, 50 lei - Peluza I și Peluza a II-a.

Potrivit reprezentanților FC Viitorul, numărul maxim de abonamente care vor putea fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2008 și Legii 10/2012, va fi de 4 abonamente/persoană.
Persoana de contact din partea FC VIITORUL SA pentru informații cu privire la achiziționarea abonamentelor promoționale este dl. Decebal Curumi, tel. 0733.735.021, în intervalul orar 10.00-16.00.

Atât abonamentele promoționale cât și biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM: online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: ORANGE, DIVERTA, GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREŞTI şi HUMANITAS.

Începând de vineri (12 aprilie), ora 10.00, FC Viitorul va emite și bilete pentru meciul FC Viitorul - Universitatea Craiova (programat sâmbătă, 13 aprilie, ora 21.30, pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi) la următoarele prețuri: Tribuna I = 100 lei/bilet , Tribuna a II-a = 80 lei/bilet , Peluza I + Peluza a II-a  =  20 lei/bilet.

Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2008 și Legii 10/2012, va fi de 4 bilete/persoană.

Atât abonamentele promoționale cât și biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM: online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: ORANGE, DIVERTA, GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREŞTI şi HUMANITAS.

În ziua programării meciului FC Viitorul - Universitatea Craiova (sâmbătă, 13 aprilie) la stadionul "Central" se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 18.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

„La meciul FC VIITORUL - UNIVERSITATEA CRAIOVA clubul nostru va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca sâmbătă (13 aprilie 2018), la orele 20.15 de la Palatul Copiilor Constanţa.
Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
De asemenea, reamintim posesorilor de abonamente tip card  eliberate de către club la startul sezonului competițional 2018/2019 că abonamentele de acces în tribunele stadionului “CENTRAL” sunt valabile până la încheierea sezonului competițional din Liga I Betano 2018/2019 (inclusiv Play-Off și Cupa României).
Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator” - au mai transmis reprezentanții FC Viitorul. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii