Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul vine în sprijinul suporterilor. Cât va costa un abonament promoțional pentru play-off

ro

19 Mar, 2018 16:57 1780 Marime text
FC VIITORUL continuă să emită abonamente promoționale pentru Play-OFF-ul Ligii I Betano. Având în vedere că au rămas doar patru partide pe teren propriu până la finalul campionatului, clubul campion al României a redus prețurile abonamentelor, astfel: 120 lei - Tribuna I,100 lei - Tribuna a II-a, 40 lei - Peluza I și Peluza a II-a, anunță FC Viitorul.ro
 
Astfel, FC VIITORUL va mai organiza și disputa pe teren propriu următoarele meciuri oficiale, în ordine:
- CFR CLUJ
- FCSB
- ASTRA GIURGIU
- CSM POLI IAȘI
 
1. FC Viitorul reamintește publicului spectator că prețurile biletelor de acces în tribunele stadionului “CENTRAL” la meciurile oficiale din cadrul Play-Off-ului, sezonul 2017/2018, se vor putea achiziționa la prețurile de Tribuna I = 100 lei/bilet , Tribuna a II-a = 80 lei/bilet , Peluza I + Peluza a II-a  =  20 lei/bilet.

Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2008 și Legii 10/2012, va fi de 4 bilete/persoană.

Persoana de contact din partea FC VIITORUL SA pentru informații cu privire la achiziționarea abonamentelor promoționale este dl. Decebal Curumi, tel. 0733.735.021, în intervalul orar 10.00-16.00.

Atât abonamentele promoționale cât și biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: ORANGE, DIVERTA, GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREŞTI şi HUMANITAS.

Începând cu ziua de LUNI, 19 martie 2018, ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziţiona abonamente promoționale de acces în stadionul “CENTRAL” pentru vizionarea meciurilor oficiale din Play-Off cu echipele menționate mai sus. Online, pe site-ul Eventim.ro și www.fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare.
 
2. De asemenea, FC Viitorul reamintește posesorilor de abonamente tip card  eliberate de către club la startul sezonului competițional 2017/2018 că abonamentele de acces în tribunele stadionului “CENTRAL” sunt valabile până la încheierea sezonului competițional din Liga I Betano 2017/2018 (inclusiv Play-Off).

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.

Reprezentanții FC Viitorul roagă respectuos spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului “CENTRAL” pentru vizionarea meciului să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.

Este interzis ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului “CENTRAL” decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii