Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana europeană din Constanţa Elena Zaharia, nominalizată pentru World Cadet Challenge din Japonia

ro

09 Aug, 2018 00:00 2960 Marime text

Tânăra jucătoare de tenis de masă din Constanţa Elena Zaharia a fost nominalizată de Federaţia Europeană pentru a participa la World Cadet Challenge, întrecere care se va desfăşura între 23 şi 31 octombrie a.c., în Japonia, la Tottoti.
 
În vârstă de 13 ani, Elena Zaharia a fost prima pe lista sportivelor din Europa invitate. În afară de constănţeancă vor mai participa Elizabet Abraamian (Rusia), Rebecca Muskantor (Suedia) şi Kornelija Riliskyte (Lituania). Rezerve: Radmila Tominjak (Serbia), Prithika Pavade (Franţa), Hana Arapovic (Croaţia) şi Sophia Klee (Germania). Antrenor, Csilla Batorfi (Ungaria). Mare speranţă a tenisului de masă românesc, Elena Zaharia a cucerit recent noi medalii, la două competiţii internaţionale importante, Campionatul European de cadeţi de la Cluj şi Campionatul Balcanic Under-21, de la Edirne (Turcia). La Europene, a devenit campioană de două ori, pe echipe şi la simplu, iar la Balcaniadă a luat aur la echipe şi argint la dublu feminin şi la individual.
 
Sursa foto: Facebook (Elena Zaharia) 
 
Citeşte şi:

UPDATE. Surorile Zaharia, Alina şi Elena, se duelează în finală! Medalii de aur pentru Constanţa la Campionatul Balcanic de tenis de masă (galerie foto)

Tenis de masă După proba pe echipe, constănțeanca Elena Zaharia a devenit campioană europeană și la simplu!

Editorial Suspans, tensiune şi emoţie la masa de tenis. Thriller de Oscar al sportului!

Finală incredibilă cu Rusia Elena Zaharia și Camelia Mitrofan, din Constanța, campioane europene la tenis de masă! (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii