Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă După proba pe echipe, constănțeanca Elena Zaharia a devenit campioană europeană și la simplu!

ro

24 Jul, 2018 20:48 2290 Marime text
Performanță remarcabilă reușită de jucătoarea constănțeană de tenis de masă Elena Zaharia, care a cucerit dpuă medalii de aur la Campionatul European de la Cluj, în proba pe echipe a cadetelor (în care a jucat alături de o altă sportivă din Constanța, Camelia Mitrofan), dar și la simplu!
 
În plus, Elena a obținut și un bronz, la dublu mixt, la fel ca un alt constănțean, Cristian Pletea, la dublu juniori. Acesta se clasase pe locul trei și cu echipa.  

La simplu, Elena a învins-o în finală pe rusoaica Elizabet Abraamian, scor 4-2, după ce, în semifinală, constănțeanca de 13 ani o eliminase pe Rebeca Muskantor, din Suedia, la capătul unui meci de mare luptă, încheiat cu 4-3! Iar în sferturi, Elena a dispus de o altă rusoaică, Liubov Tentser, cu 4-1.

În proba de dublu a juniorilor, Cristian Pletea a făcut pereche cu francezul Irvin Bertrand, iar la dublu mixt juniori II Elena Zaharia l-a avut ca partener pe Andrei Tomică, cei doi cedând în semifinală cu 2-3 în fața cuplului francez format din Fabio Rakotoarimanana și Prithika Pavade.
 
În penultimul act la dublu juniori, Pletea și Bertrand au fost învinși cu 3-0 de Xinyu Zang și Khinhang Yu, reprezentanții Azerbaidjanului.  

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii