Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța s-a calificat la turneul Final 8 din Cupa României, pentru al doilea an la rând

ro

18 Sep, 2023 10:27 958 Marime text
 
Echipa masculină de baschet CSM Constanța s-a calificat la turneul Final 8 al Cupei României, pentru al doilea an la rând.
 
Formația pregătită de Dan Fleșeriu și Valentin Boian a evoluat, la Constanța, în Grupa F a competiției, iar în al doilea meci susținut a dispus cu 95-53 de CS Vâlcea.
  

Băieții au făcut un meci senzațional, purtați de atmosfera din tribune. Constanța avea nevoie de o victorie cât mai concludentă, pentru a avea un coșaveraj avantajos pentru a se califica de pe locul 2. Și a reușit-o, în ultimele secunde ale partidei, CSM Constanța s-a distanțat la 40 de puncte față de CS Vâlcea și a încheiat grupa cu un coșaveraj de +36 puncte, urmărită de CSM Corona Brașov, care a încheiat cu un coșaveraj de +32 puncte în urma rezultatului surprinzător, 102-49 vs Laguna Sharks București. Prima echipă calificată de pe locul 2, CSM Oradea, a încheiat cu +62 de puncte la coșaveraj. Băieții antrenați de Dan Fleșeriu au făcut un sfert 3 excelent, câștigat cu 23-10, și un sfert 4 fabulos, adjudecat cu 30-10! Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Le mulțumim spectatorilor, care au creat o atmosferă extraordinară și la acest meci! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Rolland Török a fost cel mai eficient, cu 21 de puncte și 8 recuperări, iar Bryan Griffin a încheiat în double double, cu 11 puncte și 12 recuperări.
 
Jorden Duffy a înscris 16 puncte și și-a trecut în cont 7 pase decisive, Dragoș Diculescu a reușit 12p și 6 pase decisive, iar Cedric Henderson Junior 11p și 9 recuperări.
 
Au mai evoluat: Hill 11p, Cizauskas 6p (4 recuperări, 5 pase decisive), Oprean 3p, Lazar 2p.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
Baschet. Cupa României
CSM Constanța, aproape de un rezultat favorabil la primul meci din Grupa F (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii