Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astra a deschis rapid scorul la Ovidiu, în meciul cu FC Viitorul. Care a fost rezultatul final

ro

04 May, 2018 22:47 1643 Marime text
Campioana României, FC Viitorul, și Astra Giurgiu, s-au întâlnit în această seară, la Ovidiu, în etapa a opta a turneului play-off din Liga 1.
 
Oaspeții au deschis rapid scorul, în minutul 3, prin Abang, în vreme ce FC Viitorul a egalat în minutul 76, grație lui Drăguș.
 
În repriza secundă, campioana a presat și, în afară de gol, a mai avut câteva ocazii, printre care și o bară (Mățan, în prelungiri), însă n-a mai marcat, astfel că partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.  
 
FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi) a jucat cu: V. Cojocaru - Mladen, Ghiță (64 Hodorogea), De Nooijer, Cr. Ganea - A. Ciobanu (46 Lima), Cicâldău, Vână - Mățan, Gavra (46 Drăguș), I. Hagi.

Echipa Astrei (antrenor, Gigi Mulțescu) a fost: Iliev - Bejan, Erico, Polczak – Butean (34 Balaure), Seto, Dandea, Radunovici - A. Stan, Abang (90+1 Urko Vera), Fl. Matei (90 Buș).

FC Viitorul s-a confruntat cu câteva probleme importante de lot pentru această partidă. Hagi nu i-a putut folosi, din cauza accidentărilor, pe Bogdan Țîru, Tudor Băluță și Mihai Voduț. Primul s-a accidentat înaintea partidei cu CS U Craiova, iar Băluță a suferit o accidentare chiar în timpul jocului din Bănie și, deși s-a sperat în recuperarea în timp util a celor doi pentru jocul cu Astra Giurgiu, acest lucru nu a fost posibil. În ce-l privește pe Mihai Voduț, acesta a recidivat după o accidentare mai veche.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul cinci, cu 32 de puncte, iar în etapa viitoare (penultima din campionat) va întâlni Poli Iași, tot la Ovidiu, vineri, 11 mai, de la ora 21.45.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (FC Viitorul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii