Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorii Constantin Fălină şi Stere Banoti, de la FC Viitorul, au obţinut licenţa UEFA „A“. Alături de Adrian Mutu şi de alţi foşti fotbalişti

ro

16 Feb, 2018 00:00 3134 Marime text
Antrenori la echipele de juniori ale FC Viitorul, Constantin Fălină şi Stere Banoti au obţinut licenţa UEFA „A“. Cei doi au făcut parte dintr-un grup de cursanţi care i-a cuprins, printre alţii, şi pe Adrian Mutu, Tiberiu Bălan, Nicolae Grigore, Giani Kiriţă sau Romulus Miclea.
 
Antrenor principal la echipa Under-17 (juniori B) a FC Viitorul, care conduce în clasamentul Ligii Elitelor de la această categorie de vârstă şi care este calificată în sferturile Cupei României, Constantin Fălină (nepot al lui Gică Hagi) a încheiat cursul cu nota 8,58, obţinând 9,00 la examenul practic şi la susţinerea lucrării şi 7,75 la examenul scris. Nota cu care a obţinut licenţa UEFA „A“ Stere Banoti (antrenor secund la juniorii C - Under-15 - de la FC Viitorul) a fost 8,66 (9,00 la examenul practic şi la susţinerea lucrării şi 8,00 la examenul scris).
 
Licenţa UEFA „A“ le dă dreptul deţinătorilor să antreneze ca principali la Liga a 3-a şi a 2-a şi ca secunzi la Liga 1. După această licenţă, urmează licenţa Pro, cu care se poate antrena ca principal o formaţie de prim eşalon din România. În fotografie, Constantin Fălină este al doilea din stânga în rândul de sus, iar Stere Banoti al doilea din stânga în rândul din mijloc.
 
Sursa foto: 1 - Facebook (Leşeanu Junior); 2 - Facebook (Adrian Mutu)
 
Citeşte şi:
 
Este antrenată de Constantin Fălină Academia Hagi a făcut istorie pentru România la turneul final Danone Nations Cup (video)

Nuntă la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ S-a căsătorit Stere Banoti. Naş este Constantin Fălină (galerie foto)

Alături de „Rege”, la petrecere au dansat Gică Popescu, Balint şi Belodedici Nuntă de vis în familia lui Gică Hagi. Ianis a furat mireasa (galerie foto + video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii