Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aniversare tristă Horia Tecău a părăsit de timpuriu Australian Open, în ambele probe

ro

20 Jan, 2013 23:25 2466 Marime text
tecau.jpgEdiția din acest an a turneului Australian Open, prima întrecere de Mare Șlem a anului, nu i-a adus bucurii jucătorului constănţean de tenis Horia Tecău, care a părăsit întrecerea de timpuriu în ambele probe în care a evoluat, dublu masculin (în turul doi) și dublu mixt (în runda inaugurală).

La dublu masculin, Horia era cotat, alături de noul său partener, Max Mirnîi, din Belarus, cu a patra șansă la cucerirea trofeului și, având în vedere că anul trecut ajunsese până în semifinale, împreună cu suedezul Robert Lindstedt, acum Horia avea speranțe mari. Cu atât mai mult cu cât Mirnîi este un jucător foarte valoros, cu multe trofee în palmares. Însă constănțeanul și tenismenul din Belarus s-au oprit în turul doi, după ce trecuseră greu și de prima partidă. Cei doi au fost învinși de perechea Marcos Baghdatis (Cipru) - Grigor Dimitrov (Bulgaria), cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2. Și pentru ca amărăciunea să fie și mai mare, înfrângerea a venit chiar în ziua în care Horia a împlinit 28 de ani. Palidă consolare, fostul său partener, Robert Lindstedt, care face acum pereche cu Nenad Zimonjic (Serbia), nu a trecut nici el de turul doi, după înfrângerea cu 3-6, 7-6, 6-7 din confruntarea cu francezii Julien Benneteau și Edouard Roger-Vasselin. Lindstedt și Zimonjic erau capi de serie numărul 7.
La o zi după meciul de dublu masculin, Horia Tecău a debutat și în întrecerea de dublu mixt, pe care o câștigase anul trecut, împeună cu Bethanie Mattek-Sands, din SUA. Cei doi au făcut pereche și acum, însă nu au mai avut succesul din 2012, pierzând din start cu 6-4, 6-7, 8-10 în fața cuplului ceh Lucie Hradecka - Frantisek Cermak, într-o partidă care a durat 93 de minute.

Sursa foto: gsp.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii