Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Oprean, cel mai bun jucător al BC Athletic Neptun Constanţa în meciul cu liderul clasamentului (GALERIE FOTO)

ro

17 Jan, 2022 00:00 2300 Marime text
 

 
  • Tânărul de 22 de ani a încheiat confruntarea cu 18 puncte, patru recuperări, trei pase decisive şi o intercepţie, cu un indice de eficienţă de 20.
 
Echipa masculină de baschet Athletic Neptun Contanţa a înfruntat pe litoral, în campionat, liderul cu punctaj maxim al clasamentului, ACS U Banca Transilvania Cluj-Napoca, iar cel mai bun jucător al Gladiatorilor din Tomis în această partidă, câştigată de oaspeţi cu 79-65, a fost Andrei Oprean.
 
Acesta a avut cea mai bună evoluţie de până acum din cariera sa profesionistă, încheind confruntarea cu 18 puncte (cele mai multe marcate de un baschetbalist de la BC Athletic Neptun), patru recuperări, trei pase decisive şi o intercepţie, cu un indice de eficienţă de 20. „Trebuie să ne concentrăm să luăm meciurile pas cu pas. Scopul nostru e să ne calificăm în play-off, să fim în primele opt“, a declarat tânărul de 22 de ani. Cu 20 de puncte acumulate, după şase victorii şi opt înfrângeri, BC Athletic Neptun ocupă în acest moment locul zece în ierarhie.
 
Contra formaţiei clujene, o evoluţie bună a avut şi Jakob Lowrance, al doilea marcator, cu 14 puncte, al Gladiatorilor din Tomis. „Jakob Lowrance confirmă și el perioada bună prin care trece și face încă un meci bun, în care prestația individuală a fost un plus pentru echipă“. Este mesajul clubului constănţean. „Am luptat pe toată durata partidei. Sunt mândru de echipă. Nu vom ceda. Nu contează că eşti neînvins ori ai mai multe înfrângeri decât victorii, nimănui nu-i va fi uşor cu noi“, a declarat şi baschetbalistul american. 
     
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)

 
Citeşte şi:
 
Baschet
Athletic Neptun Constanţa, eşec în disputa cu liderul Ligii Naţionale (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii