Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Cristian Diaconescu, de la CS Năvodari, campion la șah, la Cupa DN1 Value Center, de la Balotești (GALERIE FOTO)

ro

14 May, 2022 00:00 2391 Marime text
 

 
  • Fiul lui Robert Diaconescu, tânărul sportiv practică la CS Năvodari și rugby-ul.
 
Andrei Cristian Diaconescu, de la Clubul Sportiv Năvodari, a fost cel mai bun participant la turneul de șah DN1 Value Center, organizat la Balotești și rezervat micilor sportivi.
 
Aparținând categoriei de vârstă Under-10, micul șahist s-a clasat pe locul întâi după șase runde, într-o competiție la care au participat 23 de sportivi, de la mai multe cluburi din țară. Andrei Cristian a fost urmat pe podium de doi reprezentanți ai clubului CSM Galați, un sportiv U-10 și unul U-8. Evoluții bune au avut și reprezentanții CS Victoria Cumpăna: Iulian Ștefan Gulimănescu (U-10), Anastasia Maria Gavrilă (U-8) și David Marin (U-10).
 
Andrei Cristian Diaconescu este un copil talentat, care, pe lângă șah, la CS Năvodari practică și rugby-ul. Tatăl său este Robert Diaconescu, fost rugbyst și actualmente unul dintre cei mai buni buni arbitri de rugby din țară, dar și antrenor la nivel juvenil la CS Năvodari. În plus, Robert Diaconescu este profesor de educație fizică și sport la Școala Gimnazială nr. 1 Peștera. „Domnul profesor de educație fizică și sport de la Școala Gimnazială nr 1 Peștera, Robert Andrei Diaconescu, este și un arbitru de elită în Rugby-ul românesc. Cu profesionalismul caracteristic, a condus de la centru o importantă partidă din Liga Națională de Rugby, CS Năvodari - CSA Steaua București, locurile 1 și 3, înaintea acestui meci. Școala noastră este onorată și mândră să aibă în rândurile sale un asemenea profesionist care face cinste meseriei sale și reprezintă un model de urmat pentru generații de elevi. Felicitări, domnule profesor!“, este mesajul unității de învățământ.
 
Micul Andrei Cristian are har nu numai la sport, ci și în domeniul artistic. El se pricepe de minune și să cânte la orgă și a participat la secțiunea muzică instrumentală a concursului național de talente „Barca Talentelor“, care s-a desfășurat la Mamaia.
    
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Năvodari, Școala Gimnazială nr. 1 Peștera) 

 
Citește și:
 
Campion și la claviatură
Micul rugbyst Andrei Cristian Diaconescu va participa la concursul național „Barca Talentelor“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii