Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micii șahiști de la CS Năvodari, pe podium la „Cupa Unirii“ și la „Cupa Unirea Principatelor“ (GALERIE FOTO)

ro

26 Jan, 2023 00:00 1499 Marime text

 
  • La prima întrecere, Andrei - Cristian Diaconescu a terminat la egalitate cu câștigătorul turneului, Flavius Ștefan Iorga, cu care a remizat în partida directă, departajarea făcându-se la bucholtz.
 
Noi rezultate frumoase pentru micii șahiști de la CS Năvodari, care s-au clasat pe podium la ultimele două competiții la caree au participat, „Cupa Unirii“, turneu Under-12 organizat la Poiana Țapului, și „Cupa Unirea Principatelor“, de la Mangalia.
 
La prima întrecere, năvodăreanul Andrei - Cristian Diaconescu a devenit vicecampion, reușind să acumuleze 6,5 puncte, după cele șapte runde disputate. Sportivul de la CS Năvodari a terminat la egalitate cu câștigătorul turneului, Flavius Ștefan Iorga, cu care a remizat în partida directă, departajarea făcându-se la bucholtz. Andrei - Cristian Diaconescu este fiul arbitrului internațional de rugby Robert Diaconescu, cel care pregătește și mici rugbyști la CS Năvodari, dar e și profesor de educație fizică și sport la Școala Gimnazială nr. 1 Peștera.
 
La cea de-a zecea ediție a turneului „Cupa Unirea Principatelor”, CS Năvodari a fost reprezentat de trei sportivi: Sergiu Iordache, Rareș Diaconu și Diana Dospin. Cu un total de patru victorii din șase partide, Sergiu Iordache s-a clasat pe primul loc la categoria 8 ani. Rareș Diaconu - 3,5/6 puncte, Diana Dospin - 3/6 puncte.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)
 
Citește și:
 
Micii sportivi de la CS Năvodari, trei medalii de aur la etapa din Snagov a proiectului național „Șah în școală” (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii