Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari Mica șahistă Diana Dospin a triumfat la categoria ei de vârstă la „Cupa Ziua Marinei Române“ 2023 (GALERIE FOTO)

ro

15 Aug, 2023 18:00 1138 Marime text

 
  • Echipa CS Năvodari prezentă la turneul de la Mangalia i-a cuprins pe Robin Boulos, Eric Alexe, Diana Dospin și Ștefan Dumitrache.
 
De la tradiționalul turneu de șah „Cupa Ziua Marinei Române“, organizat la Mangalia de profesorul Andrei Furcă, nu au lipsit micii sportivi de la CS Năvodari, pregătiți de Daniel Panainte.
 
Competiția a cuprins nouă runde de șah rapid. Echipa CS Medgidia i-a cuprins pe Robin Boulos, Eric Alexe, Diana Dospin și Ștefan Dumitrache. Pe lângă șahiști din diferite județe ale României, au participat și sportivi din Ucraina și Republica Moldova. Diana Dospin a triumfat în categoria sa de vârstă, obținând premiul întâi, cu un scor foarte bun, de 4,5 puncte.  
 
Un alt reprezentant al secției de șah a CS Năvodari, Andrei Cristian Diaconescu, a evoluat cu succes la două turnee importante din țară, Grand Prix Arad și Memorialul Cristina Foișor „Timișoara Grand Prix Rapid“. 
 
„După o săptămână plină de muncă și dăruire, Cristian Diaconescu a încheiat cel mai mare turneu de șah clasic din România, Grand Prix Arad, la care au participat jucători din 28 de țări, într-un număr total de 420. Cristi a încheiat competiția cu un avans de 50 de puncte ELO, ceea ce a reprezentat o experiență unică, în care și-a depășit limitele prin partide jucate împotriva unor antrenori și campioni actuali sau foști. Cristi a participat și la Memorialul Cristina Foișor «Timișoara Grand Prix Rapid». Această experiență unică l-a adus cu un plus de 50 de puncte ELO, într-o competiție la care au luat parte 371 de jucători din 30 de țări“, se arată pe pagina de Facebook a CS Năvodari.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Năvodari, Cristina Vanu Diaconescu)
 
Citește și:
 
Șahiștii de la CS Năvodari, pe podium la competiția „Aegyssus Sport Fest Tulcea 2023“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii