Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Gheorghe Hagi, desemnat de AFAN cel mai bun antrenor din România în sezonul 2022/2023

ro

09 Feb, 2024 20:49 1071 Marime text


Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN) și-a desemnat, astăzi, 9 februarie 2024, laureații sezonului 2022/2023.

La finele unui campionat fabulos, în care și-a condus echipa, Farul Constanța, spre câștigarea titlului de campioană, managerul tehnic al formației de pe litoral, Gheorghe Hagi, a fost desemnat cel mai bun antrenor din România.

Sub comanda managerului tehnic Gheorghe Hagi, Farul nu numai că a devenit campioană, dar s-a impus după ce a dominat autoritar campionatul, fiind pe primul loc în clasament în 34 din cele 40 de etape. Totodată, reamintim că acest lucru a fost realizat cu cel mai tânăr lot din România, Farul fiind totodată și cea mai tânără campioană din Europa!, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Gheorghe Hagi a mai fost desemnat cel mai bun antrenor român în 2015 și 2017, iar în 2019 Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) l-a desemnat de asemenea cel mai bun antrenor al campionatului.

Tot în cadrul premiilor AFAN, cel mai bun jucător Under-21 a fost votat Adrian Mazilu, iar cea mai bună jucătoare din Liga 2 feminin a fost aleasă Andreea Laiu (Farul).

În echipa ideală a sezonului 2022-2023 au fost aleși trei jucători care au contribuit la câștigarea campionatului de către Farul: Ionuț Larie, Denis Alibec și Louis Munteanu.

Premiile AFAN au fost acordate în baza voturilor exprimate de fotbaliştii şi antrenorii din primele trei ligi ale României.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


FCSB - Farul Constanța 1-1
Nemulțumirile lui Hagi - „Ce s-a întâmplat a văzut toată lumea. E incredibil, inacceptabil!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii