Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, după Dinamo - Farul Constanța 0-2 „Jocul ne-a dus să ne apărăm și să luptăm“

ro

22 Sep, 2023 23:56 1391 Marime text

Farul a câștigat meciul din deplasare cu Dinamo, 2-0, la capătul unei confruntări disputate pe un teren greu și în care „marinarii“ au jucat din minutul 63 în inferioritate numerică.  

Le-am spus jucătorilor că trebuie să ne adaptăm la teren și să luptăm, ceea ce am și făcut. În prima repriză, am încercat să jucăm fotbal. Apoi a venit golul și eliminarea, iar jocul ne-a dus să ne apărăm și să luptăm, așa cum le-am scris pe tablă. Nu sunt supărat pe Kiki, pentru cartonașul roșu primit. Nici nu am văzut dacă a fost sau nu. Se întâmplă în fotbal. Bine că am reacționat, am schimbat anumite lucruri, băieții s-au apărat bine, dar am avut și șansă la două – trei ocazii ale lui Dinamo. Trebuie să luptăm și să revenim la Farul din sezonul trecut. Nu ne-a fost ușor, am călătorit și am jucat foarte mult două luni, nefiind învățați cu aceasta. Dar am învățat din toate, iar acum încercăm să ne reglăm. În meciul cu Craiova de acasă, Farul a fost cea de anul trecut. Aceia suntem noi. În momentul de față, având nevoei de victorii, trebuie să și suferim în teren. Marți, în Cupa României, vor juca toți cei care nu au fost astăzi. Ceilalți rămân acasă.

La o vârstă fragedă, Mazilu aleargă, se bate. Mai are de lucru, normal trebuie să progreseze, dar am zis că nu mai laud jucătorii, nu mai vorbesc despre ei. Îi las să muncească și să facă treaba lor, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.


Întrebat despre afirmațiile apărute cum că Mazilu nu ar avea șansă să fie oprit de la început din iarnă, la prima echipă a lui Brighton, cel mai probabil urmând a fi împrumutat, Gheorghe Hagi a răspuns:

Acea persoană nu are nicio legătură cu Mazilu, transferul s-a făcut prin altcineva. Vorbește numai prostii, total neinspirat, înaintea unui meci, se dă că ar fi lângă el. Ar vrea să fie lângă el. Se pune în seamă. Vrea să audă lumea și de el probabil. A fost la Brighton și a vorbit cu cineva de pe acolo? Vom vedea ce va fi la Brighton. Nu poate anticipa ce va fi peste trei luni. Nu am discutat cu Mazilu lucrurile acestea, înaintea unui meci important. Am citit doar.

În ce privește transferul, singura cifră a fost de la Brighton, ofertă scrisă. Atât. Restul, vorbe.     


Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Farul Constanța, victorie cu Dinamo. „Marinarii“ au dat un gol în inferioritate numerică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii