Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis/Hanescu si Tecau, eliminati la Valencia

ro

08 Nov, 2009 05:29 1042 Marime text

Cuplul român Victor Hănescu/Horia Tecău a cedat în penultimul act al turneului spaniol dotat cu premii în valoare de 2,1 milioane de euro. Cei doi tenismeni nu au reuşit să facă faţă favoriţilor numărul trei, Frantisek Cermak/Michal Mertinak.

Cehii s-au impus în ciuda procentajului excelent obţinut de români pentru primul serviciu, într-o dispută în care, incredibil, Hănescu şi Tecău au avut doar o minge de break. În primul set, cehii s-au impus cu 7-5, profitând de retururile jenant de slabe ale românilor, doar şase mingi câştigătoare din 21 de tentative. Hănescu şi Tecău au reuşit să salveze două mingi de break însă au cedat în final evoluţia fiind în general slabă.

Al doilea parţial s-a dovedit de.a dreptul de coşmar pentru Hănescu şi Tecău, cei doi reuşind să returneze doar o minge din cele 14 prime servicii care le-au intrat în teren, şi doar şase din cele 16 venite pe al doilea serviciu. Astfel, cehii s-au impus cu 6-3 chiar dacă au reuşlit un singur break. Pentru parcursul de la Valencia, Hănescu şi Tecău au primit 180 de puncte şi un cec în valoare de 21.600 de euro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii