Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sageata - Farul 3-0 Constanta se pregateste de... Liga II

ro

17 Apr, 2010 19:02 1980 Marime text

fo.jpgUltima şansă, aşa cum a fost catalogată de conducerea fariştilor, a fost risipită jenant de fotbaliştii constănţeni. Declaraţiile lipsite de bun simţ din timpul săptămânii nu au avut suport, pe terenul din Stejaru existând o singură echipă, cea gazdă.

Derbiul dobrogean a început prost pentru Farul, după doar 5 minute, compartimentul defensiv gafând jenant iar Chiţu marcând pentru 1-0. Constaţa nu a mişcat pentru răspuns şi în minutul 12, Paleacu a luat la ţintă bara porţii lui Sardescu după o nouă bâlbă a apărătorilor care se putea transforma în gol. Biciuţi de pe margine de Aurel Şunda, tulcenii au controlat mare parte din prima repriză şi doar Doicaru s-a întâlnit cu ocaziile în minutele 23 şi 35, fostul atacant al Ceahlăului fiind aproape de o egalare iluzorie. Şi dacă Doicaru nu a marcat, a făcut-o din nou Chţu, după o eroare impardonabilă a lui Sardescu, portarul ieşind pe sub minge la un corner şi permiţându-i atacantului ras în cap să-şi treacă în cont o dublă.

După odihnă, în doar nouă minute meciul a fost încheiat. Veteranul Alin Paleacu a ratat uimitor o oportunitate în minutul 49, dar tot el a făcut faza meciului doar cinci minute mai târziu. Fostul mijlocaş al Timişoarei a făcut slalom printre apărătorii Farului şi l-a învins pe Sardescu cu un şut la colţul scurt. După alte patru minute, Chiţu a dat cu piciorul unui hattrick trimitând mingea peste bară din trei metri, şi apoi jocul s-a calmat. Sageata s-a apărat exact iar Farul a atacat haotic cu aceleşi idei învechite şi aceiaşi jucători plafonaţi. Clasamentul este acum dureros. Constanţa ocupă locul 8, la 7 puncte de locul 2 şi 15 de locul 1 astfel că viitorul indică tot un loc de Liga II.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii