Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portar aprope decapitat la hochei (video)

ro

01 Dec, 2009 18:06 1418 Marime text

vokoun.jpgIncident stupid în NHL. Keith Ballard, jucătorul celor de la Florida Panthers a reacţionat necontrolat după ce coechipierul său Tomas Vokoun a gafat şi a primit un gol, şi l-a lovit pe acesta violent cu crosa în cap. Portarul a rămas întins pe gheaţă circa zece minute, cu urechea tăiată el fiind transportat de urgenţă la spital unde a rămas internat.

Faza de groază s-a întâmplat în meciul Atlanta Trashers - Florida Pantrehrs (4-3), disputat azi-noapte în NHL, în momentul în care Ilia Kovalchuk a marcat pentru 2-1 în favoarea gazdelor. Apărătorul oaspeţilor, Kaith Ballard a reacţionat nervos dorind probabil să-şi rupă crosa în bara porţii, dar l-a nimerit în cap pe coechipierul său periclitându-i acestuia viaţa. Imaginile difuzate de televiziunea americană au şocat, apărătorul fiind pus la zid de comentatori mai ales pentru că a plecat fără să se uite măcar la victima sa.

„A fost destul de buimac după lovitură dar, din fericire, nu a suferit nimic grav la prima vedere. Are o tăietură urâtă la ureche care se va repara cu doar câteva copci şi i s-a făcut un examen tomograf dar sperăm să nu apară complicaţii", a declarat după meci Randy Sexton, directorul celor de la Panthers, cel care şi-a apărat însă jucătorul. „Nimeni nu se simte acum mai rău decât Keith", a adăugat managerul.

Video:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii