Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal/HCM a castigat derby-ul Constantei

ro

12 Nov, 2009 04:52 1669 Marime text

Campioana s-a impus fără probleme în sala din Medgidia, CSM nereuşind să se ridice la nivelul primei ligi din România. Aflaţi pe penultimul loc în ierarhia naţională, jucătorii din Medgidia resimt din plin criza financiară. Fără susţinere din partea autorităţilor, cei de la CSM joacă doar pentru a impresiona emisarii altor cluburi şi eventual să prindă un alt contract în prima divizie. De disperarea gazdelor au profitat până acum toate formaţiile iar HCM Constanţa nu a fost mai prejos. Vechile dueluri terminate cu bătăi generale şi acuze au fost dare uitării, succesul „bogaţilor" conturând-se clar încă din prima parte, scor 9-13.

După odihnă, HCM şi-a continuat recitalul şi s-a distanţat clar pe tabelă, 31-18 scor final. Astfel, HCM îşi păstrează poziţia de lider iar CSM Medgidia este deja cu un picior în groapă, scepticii susţinând că echipa se va desfinţa în pauza de iarnă.

Etapa a 8-a din Liga Naţională masculină a mai programat tot astăzi partidele: Universitatea Minaur Baia Mare - Steaua MFA 24-23 (8-8), Transilvania Cluj - HC Odorhei 30-33 (13-16) şi UCM Reşiţa - CSM Satu Mare 37-26 (12-14).

Clasament: 1. HCM Constanţa 14p, 2. UCM Reşiţa 13p, 3. Steaua 11p.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • o admiratoare 12 Nov, 2009 15:11 E admirabil ce fac baietii nostrii, fara niciun sprijin material. Primaria, care pe vremea administratiei Moinescu, era unul dintre principalii sponsori, acum ii reneaga. Felicitari baietilor care au facut un spectacol frumos aseara! Bravo baieti!!!! Pentru tineret nu se mai face nimic in orasul asta! Locuri de munca, nu, sport, nu...Ar trebui sa plecam toti si sa-i lasam pe Iordache si gasca lui singuri :))