Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Liga Europa Fanii stelisti au interzis la Tiraspol

ro

26 Nov, 2009 21:44 989 Marime text

fani.jpgClubul Şerif Tiraspol a anunţat, joi, că nu le va permite suporterilor stelişti să intre la partida din Liga Europa şi a menţionat că ţine cont de recomandarea făcută chiar de gruparea din Ghencea, informează site-ul oficial al moldovenilor.

„Steaua a trimis o adresă către clubul nostru prin care spune că nu vrea să intre în posesia biletelor pentru fanii săi şi ne-a recomandat să nu vindem nici noi bilete suporterilor români. Asta din cauza comportamentului nesportiv pe care susţinătorii Stelei l-au arătat şi care a dus la sancţionarea clubului bucureştean de către UEFA. Astfel, am luat decizia să nu oferim tichete românilor şi în acelaşi timp am anunţat UEFA de acest aranjament dintre cluburi", se arată într-un comunicat algrupării moldovene.

La meci nu vor putea intra nici fanii din Chişinău ai Stelei dacă vor merge la stadion în grupuri organizate sau dacă vor purta însemne ale clubului din Ghencea. Este pentru a treia oară când Steaua recomandă cluburilor cu care joacă în Liga Europa să nu primească fanii roş-albaştri, după ce şi la partidele cu FC Twente şi Fenerbahce, tot din Liga Europa, a făcut acelaşi lucru. Motivul refuzului îl constituie războiul declarat dintre fani şin conducerea clubului bucureştean.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii