Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

30 de etape de suspendare a stadionului!

ro

16 Dec, 2009 21:00 1066 Marime text

coritiba-.jpgTribunalul superior de justiţie sportivă din Brazilia a suspendat formaţia Coritiba, pentru 30 de meciuri şi a amendat-o cu 237.000 de euro, după incidentele violente care au avut loc în ultimul meci al echipei din sezonul recent încheiat.

Coritiba a jucat în ultima etapă a sezonului trecut cu Fluminense, iar meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, rezultat în urma căruia gazdele au retrogradat în liga secundă. Acest lucru a stârnit mânia propriilor fani, care au invadat terenul cu bastoane, bare de fier şi scaune, pentru a ataca jucătorii şi arbitrii.

Au avut loc incidente grave cu forţele de ordine, iar tribunalul a considerat că echipa nu a luat toate măsurile pentru a preveni astfel de evenimente. Un poliţist a ajuns în stare critică la spital după ce a fost lovit cu un corp cointondent de către un suporter iar incidentele au continuat în stradă după ce oamenii legii au primit întăriri.

Potrivit presei braziliene, în urma acestei decizii, Coritiba nu va putea juca pe teren propriu în liga a II-a braziliană, nici în Cupa Braziliei, dar are dreptul să evolueze în campionatul local al statului Parana.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii