Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unele posturi apar, altele dispar Cum se modifică organigrama Primăriei Constanţa

ro

15 Jun, 2013 00:00 2653 Marime text
Pe odinea de zi a şedinţei Consiliului Local care se va întruni pe data de 17 iunie se află şi proiectul de hotărâre privind modificarea articolul 2 din HCL 89/30.04.2013 privind  stabilirea numărului maxim de posturi din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa şi instituţiilor publice din subordinea Consiliului Local al municipiului Constanţa.

Potrivit proiectului se va înfiinţa Biroului Registru Agricol compus din patru funcţii publice de execuţie, un post contractual şi o funcţie publică de conducere preluate din componenţa Serviciului Patrimoniu, Direcţia Patrimoniu. Serviciul Patrimoniu va număra 22 de posturi. De asemenea, se va desfiinţa o funcţie publică de poliţist local din cadrul Serviciului Activitate Comercială, Direcţia Poliţia Locală şi se va înfiinţa o funcţie publică de inspector în cadrul Serviciului Tehnico-Economic, Direcţia  Gospodărire Comunală. Consilierii locali vor mai aproba transformarea postului contractual vacant de consilier juridic  din cadrul Serviciului  Proiecte cu Finanţare Internaţională în post de consilier.

Astfel, în aparatul se specialitate al Primarului municipiului Constanţa se menţin 1021 de posturi, dintre care 3 funcţii de demnitate publică, 75 de funcţii publice de conducere (54 în aparatul de specialitate, 18 în cadrul Direcţiei Poliţia Locală, 3 – la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor), 748 funcţii de execuţie (366 posturi din aparatul de specialitate, 339 posturi ale  Direcţiei Poliţia Locală, 43 posturi de la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor), 195 posturi contractuale (37 posturi în cadrul aparatului de specialitate, 10 posturi din cadrul Serviciului Proiecte cu Finanţare Internaţională, 146 posturi ale Direcţie Asistenţă Medicală Şcolară şi Comunitară, 2 posturi din cadrul Direcţiei Poliţia Locală).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii