Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terenuri şi autoturisme Ce putem cumpăra de la fisc în luna noiembrie?

ro

18 Nov, 2013 00:00 3352 Marime text
Terenuri, maşini, imobile, acestea sunt câteva dintre bunurile pe care, lună de lună, administraţiile finanţelor publice din Constanţa, Medgidia, Mangalia şi Năvodari le scot la mezat pentru recuperarea datoriilor. La sfârşitul lunii noiembrie, fiscul va organiza un şir de licitaţii în care va vinde bunurile ce aparţin societăţilor Cristina Press SRL, C&MAT SRL, Nykywal Company SRL sau Simco Distribution SRL.
 
 Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciu Fiscal Municipal Medgidia, organizează pe data de 26 noiembrie, la sediul din strada Decebal nr. 37, o licitaţie în care vor fi vândute bunurile mobile proprietate a debitorului SC Cristina Press SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Tortoman, strada Primăverii. Cei în căutare de chilipiruri vor putea pleca acasă cu un autoturism Mercedes Benz Vito, fabricat în anul 2004, la preţul de 7.850 de lei. Pe 27 noiembrie, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa desfăşoară, la sediul de pe bulevardul Mamaia nr. 24, o licitaţie pentru valorificarea bunurilor care aparţin debitorului C&MAT SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu. Este vorba despre un autoturism Seat Ibiza, fabricat în anul 2001, la preţul de 2.590 de lei, şi o autospecială furgon frigorific, fabricată în anul 1996, la preţul de 13.165 de lei. Tot pe 27 noiembrie, Serviciul Fiscal Orăşenesc Eforie scoate la mezat, la sediul de pe strada Traian nr. 7, din Eforie Nord, bunurile imobile proprietate a debitorului SC Nykywal Company SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Cobadin, strada Arinilor. Participanţii la acestă procedură publică vor putea cumpăra trei terenuri extravilane. Primul are o suprafaţă de 17.500 mp şi se vinde la preţul de 16.645 de lei.

Cel de-al doilea are o suprafaţă de 12.000 mp şi se vinde la preţul de 9.550 de lei, iar cel de-al treilea, de 2.500 mp, se vinde la preţul de 1.395 de lei. Toate terenurile sunt situate în extravilanul comunei Ciocârlia. Pe data de 28 noiembrie, constănţenii sunt invitaţi la o nouă procedură publică, în care fiscul va încerca să valorifice bunurile debitorul Simco Distribution SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, strada Victor Babeş. Participanţii la respectiva procedură publică vor putea achiziţiona un tern intravilan de 442 de metri pătraţi, situat pe strada Victor Babeş. Preţul de evaluare a bunului este de 314.040 de lei, exclusiv TVA. Tot pe 28 noiembrie, Serviciul Fiscal Orăşenesc Eforie vinde bunurile debitorului SC Five Comp SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Eforie Sud. Participanţii la licitaţie vor putea cumpăra un autoturism Daewoo Nubira, fabricat în 2007, la preţul de 6.135 de lei. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii