Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:11 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul de Turism „Vacanţa“ 2018, ajuns la cea de-a XI-a ediţie CCINA Constanţa vine cu oferte irezistibile pentru toată lumea

ro

20 Mar, 2018 00:00 1229 Marime text

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) organizează, în perioada 22 - 25 martie 2018, ediţia a XI-a a Târgului de Turism „Vacanţa“ Constanţa, cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovării turismului.
 
În cadrul evenimentului, constănţenii vor avea parte de oferte speciale, disponibile doar în perioada târgului, oferte pentru perioada sărbătorilor pascale şi pentru 1 Mai şi, nu în ultimul rând, oferte de tip Early Booking pentru vacanţa de vară 2018.
 
„Suntem preocupaţi, permanent, să răspundem şi să îmbogăţim paleta de servicii oferită constănţenilor, prin atragerea celor mai importanţi tur-operatori din România şi Bulgaria, prezentarea de noi destinaţii turistice din România, de complexuri hoteliere de top, asociaţii de promovare turistică, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, tabere şcolare, companii de transport“, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.
 
Ca noutate, Târgul de Turism „Vacanţa“ Constanţa 2018 se va desfăşura la Centrul Expoziţional Constanţa, cel mai important spaţiu din Dobrogea destinat organizării unor astfel de evenimente.
 

Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică şi Târgul de Mobilă

 
De asemenea, concomitent cu acest eveniment, în cadrul Centrului Expoziţional Constanţa vor mai avea loc Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică 2018 şi Târgul de Mobilă 2018, evenimente ce reunesc companii care pot crea un sistem complet de soluţii individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HoReCa; producători de echipamente, accesorii şi facilităţi de catering şi cazare, designeri şi producători de mobilă.
 
Prin organizarea în cadrul Centrului Expoziţional Constanţa, concomitent cu cele două evenimente cu tradiţie pentru publicul constănţean, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică 2018 şi Târgul de Mobilă 2018, Târgul de Turism „Vacanţa“ Constanţa 2018 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, timp de patru zile, în intervalul orar 10.00 - 19.00 (joi - sâmbătă) şi 10.00 - 16.00 (duminică).
 
 
În cadrul târgului vor fi prezente 20 de companii expozante, structura evenimentului fiind următoarea: şase agenţii de turism din România şi Bulgaria; cinci unităţi de cazare, trei asociaţii de dezvoltare şi promovare a turismului/centre de promovare, trei companii de transport, un parc de aventură, o unitate bancară cu pachete speciale pentru turişti şi firmele HoReCa, o firmă de pază şi protecţie cu servicii specializate pentru firmele HoReCa.
 
Cele trei târguri pot fi vizitate după următorul program: de joi până sâmbătă - între orele10.00 şi 19.00, duminică - între orele 10.00 şi 16.00. Joi, 22 martie, ora 11.00, va avea loc deschiderea oficială a Târgului de Turism „Vacanţa“ Constanţa 2018.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii