Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tabere in Tunisia

ro

29 Feb, 2008 00:00 1186 Marime text

Si in acest an, tinerii constanteni au posibilitatea sa participe in tabere organizate in strainatate. Pe langa locurile disponibile in Grecia, existente si in oferta de anul trecut a Directiei Judetene pentru Tineret Constanta (DJT), in vacanta de vara este organizata o tabara in Tunisia.

Zilele trecute, la Sibiu a avut loc o sedinta la care au participat reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Tineret si ai Consulatului Republicii Tunisia. In urma discutiilor purtate, s-a incheiat un parteneriat. Prin acesta, statul tunisian subventioneaza cu 50% din pretul total sejururi pentru tinerii romani intr-o tabara situata pe malul Mediteranei. Claudiu Teliceanu, director DJT Constanta, apreciaza ca tabara tunisiana este "un centru foarte frumos de agrement". Vacanta costa 400 de euro de persoana si este de sapte zile intr-o pensiune in regim all inclusive. Pretul include transportul cu avionul, cazare in camere de 3-patru locuri, lectii de araba, inot, echitatie, precum si organizarea de concursuri specifice.

Constantenii, primii in tabere

Numarul tinerilor plecati anul trecut in tabere nationale sau internationale a asigurat DJT-ului Constanta prima pozitie la nivel national, cu peste 5.000 de trimiteri. In aceasta vara, costul unei zile de pensiune completa la taberele din tara este stabilit la 46 de lei. Constantenii pot opta pentru o tabara dintr-o oferta variata, care contine locatii din Maramures, Neamt, Sibiu, Brasov, Arges, Buzau. Si anul acesta sunt organizate, pentru 270 de euro, tabere de sapte zile in Grecia. Anul trecut, pentru Grecia au optat 228 de constanteni.

Scris de: {autor}Marian BANICA{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii