Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Susţinere pentru spitale (video)

ro

04 Mar, 2011 04:15 1970 Marime text

palaz_sanitas_REFACUT_3.jpg Centrul de sănătate Băneasa beneficiază în continuare de sprijinul prefecturii şi al direcţiei de sănătate publică. Şi asta pt a nu deveni azil de bătrâni. Acest lucru a fost confirmat astăzi, în cadrul şedinţei Comisiei de Dialog Social, la care au luat parte şi liderii SANITAS Constanţa.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu la Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, a confirmat în cadrul şedinţei Comisiei de Dialog Social, că susţine în continuare menţinerea centrului de sănătate Băneasa. Punctul de vedere al prefectului, sprijinit, de altfel, şi de şeful Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa, Constantin Dina, coincide cu cel al sindacatelor din sănătate. Acestea din urmă nu sunt de acord cu transformarea centrului de sănătate Băneasa în azil de bătrâni.

În opinia prefectul Claudiu-Iorga Palaz, memoriul înaintat de SANITAS Constanţa Ministerului Sănătăţii are nevoie în continuare de sprijin.

În cadrul şedinţei, liderul SANITAS Constanţa, Nicolae Manea, a declarat că, datorită implicării Prefecturii Constanţa în procesul reorganizării spitalelor, are semnale că spitalul orăşenesc Cernavodă, dar şi sanatoriul Balnear Mangalia vor rămâne unităţi spitaliceşti de sine stătătoare. Reprezentantul Guvernului în teritoriu l-a asigurat pe liderul de sindicat de tot sprijinul său, dar a menţionat că o parte din vina pentru situaţie creată revine şi autorităţilor locale şi judeţene, care au tratat cu dezinteres problema.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii