Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a deschis Târgul de Nunţi „Vrem ca acest târg să devină o tradiţie în ţara noastră, în spaţiul nostru" (galerie foto)

ro

03 Mar, 2012 00:00 2323 Marime text
nunti_targ_de_nunti.jpgTinerii constănţeni curioşi să afle noile tendinţe în privinţa vestimentaţiei, dar şi a machiajului şi a ornamentelor festive şi interesaţi să-şi facă o imagine cu privire la tortul miresei au luat ieri parte în număr mare la cea de a opta ediţie a Târgului de Nunţi organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA).

Preşedintele CCINA, Mihai Daraban, a mulţumit în deschiderea evenimentului tuturor celor 40 de agenţi economici participanţi la expoziţie. „Este o manifestare care deja a intrat în tradiţia noastră. În urmă cu opt ani eram în holul Hotelului Rex şi abia ocupam 400 de metri pătraţi. Iată că astăzi suntem într-un spaţiu cu o suprafaţă generoasă, vorbim de 1.000 de metri pătraţi, care are şi specific de organizare nunţi", a precizat preşedintele CCINA la momentul inaugurării.

IMG_7412.jpgMihai Daraban s-a arătat încrezător în succesul celei de a opta ediţii. „Este un domeniu care nu a fost lovit de criză, dovada că şi avem 40 de firme participante", a declarat preşedintele CCINA. De altfel, în perioada 2-4 martie, tinerii pot găsi aici tot ceea ce îşi doresc pentru organizarea unei nunţi. „Singurul lucru care lipseşte sunt spaţiile în care va avea loc petrecerea mirilor. Dar trebuie să remarcăm un aspect, şi anume că târgul se desfăşoară într-un loc care reprezintă şi un spaţiu viitor de organizare a nunţilor. De la o ediţie la alta se vede că gazda investeşte şi menţine un trend ascendent calitativ în ceea ce înseamnă organizarea de evenimente", a subliniat Mihai Daraban, care a conchis prin a ura succes tuturor participanţilor. Damian Gabriel Şerban, managerul Centrului EuroLitoral, locul în care se desfăşoară zilele acestea târgul de nunţi, are o singură dorinţă. „Vrem ca acest târg să devină o tradiţie în ţara noastră, în spaţiul nostru", a precizat Damian Gabriel Şerban.

Tendinţele şi ofertele promoţionale, reunite într-un singur loc

IMG_7415.jpgLa eveniment participă 26 de firme din Constanţa, 10 din Bucureşti şi câte o firmă din Braşov, Tulcea, Ilfov şi Oradea, care prezintă viitorilor miri nunta de vis prin expunerea de modele de invitaţii de nuntă, aranjamente florale, rochii de mireasă, costume de ginerică, meniuri speciale, servicii foto-video, consultanţă regie eveniment, şcoală de dans şi şcoală de make-up, costume de gală, accesorii pentru nunţi, mărturii, pantofi de mireasă, verighete şi inele de logodnă, decoraţiuni şi efecte speciale. Şi nu numai că au şansa să afle despre noile tendinţe în materie de organizare de nunţi, dar viitorii miri pot profita şi de o serie de oferte promoţionale.

Torturile-machetă, la mare căutare

Mirabela Tunschi, administratorul Wedding Store Constanţa, a precizat că anul acesta se poartă rochiile de mireasă tip sirenă sau cele combinaţie sirenă cu prinţesă. De asemenea, ca şi culoare este în continuare în trend ivoire (culoarea fildeşului). Rochiile cu broderii în relief lucrate manual, dar şi cele cu flori aplicate sunt prezente şi ele în noile colecţii. În privinţa torturilor, cele mai solicitate sunt cele acoperite cu pastă de zahăr şi marţipan. Potrivit managerului Cofetăriei „Dulce Dulce" din Constanţa, Emi El Zahr sunt la modă torturile înalte de 1,40 metri, cu multe etaje şi, curios sau nu, au început să fie căutate torturile-machetă - prăjituri false ce prezintă doar o zonă comestibilă pregătită pentru momentul mult aşteptat de invitaţi, cel al tăierii tortului. Deşi preţul lor nu este unul modic, ajungând la 7 lei bucata, invitaţiile clasice, tip prinţesă cu dantelă şi sclipici, sunt printre cele mai dorite, ne-a împărtăşit reprezentantul SC Delux Cards Constanţa. Mirilor li se recomandă anul acesta să îmbrace în ziua nunţii fracul sau smochingul, a precizat Carmen Vlăşceanu, consilier de vânzări la Niss Mode Constanţa. Cei care preferă să iasă din tipare pot purta în ziua cea mare un frac tip rândunică, cu joben şi baston. Întreaga costumaţie îi costă aproximativ 1.200 de lei. Cât priveşte preţurile rochiilor de mireasă, acestea sunt pentru toate buzunarele. Cea mai scumpă rochie, în cuantum de 5.000 de lei, este expusă de cei de la Agnes Toma. Este vorba despre o rochie tip prinţesă, amplă, de culoare ecru, din tafta, cu foarte multă broderie şi cu flori lucrate manual.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii