Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Relaxare culturală (video)

ro

05 Feb, 2011 00:00 2171 Marime text
teatru_1.jpgDupă o săptămână de muncă intensă, constănţenii merită cu siguranţă un moment de relaxare. Mai ales că weekendul aduce cu el numeroase evenimente culturale. Două dintre cele mai seducătoare personaje de operă vin pe scena de la malul mării: Traviata şi Carmen îi aşteaptă pe melomani, în timp ce micuţii sunt invitaţi duminică la spectacolul Albă ca Zăpada.

Povestea uneia dintre cele mai faimoase curtezane ale istoriei revine pe scena constănţeană în opera lui Giuseppe Verdi. Artiştii de la Oleg Danovski îi aşteaptă sâmbătă pe melomani la prima reprezentaţie din acest an a operei "Traviata". Urmează duminică o altă arie faimoasă, cu un personaj principal la fel de senzual "Carmen", semnată de George Bizet
La Teatrul de stat, constănţenii se pot delecta în acest sfârşit de săptămână cu două piese din repertoriul instituţiei: "Bolnavul închipuit", după Moliere şi "Să ne răzbunăm, iubito!" de Georges Feydeau. Nici copiii nu au fost uitaţi. Duminică, cei mici sunt aşteptaţi la Teatrul pentru copii şi tineret, unde actorii vor pune în scenă spectacolul "Albă ca zăpada", după Fraţii Grimm.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii