Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:48 16 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plaja Faleză Nord, ecologizată de Polaris M Holding SRL şi Clubul Lions Constanţa Balkanica (galerie foto)

ro

12 Jun, 2017 00:00 2975 Marime text
SC Polaris M Holding SRL, în parteneriat cu clubul Lions Constanţa Balkanica şi alături de proiectul său Clubul Leo Constanţa Gaudium, a desfăşurat, ieri, o acţiune de ecologizare a sectorului de plajă Faleză Nord cunoscut sub numele de plaja consilierilor.
Prin această acţiune comună, copii cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani au dorit să contribuie la bunăstarea semenilor. Copiii au fost echipaţi cu mănuşi, şepci, tricouri şi saci şi au ecologizat sectorul de plajă Faleză Nord alături de angajaţii SC Polaris M Holding SRL.
 
Clubul Lions Constanţa Balkanica este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, fără scop politic sau religios, şi şi-a început activitatea în anul 2013. Face parte din Lions Clubs International, cea mai mare organizaţie de voluntariat din lume, care, în luna iunie 2017, a împlinit 100 de ani. Misiunea cluburilor Lions vizează crearea şi menţinerea unui spirit de înţelegere între toţi oamenii prin oferirea voluntară de sprijin, prin implicarea în comunitate, în cele mai diverse zone de interes.
 
Clubul Leo Constanţa Gaudium este cel mai nou club de voluntariat din Constanţa, înfiinţat în februarie 2017, şi are menirea de a crea modele de conduită în societate, prin formarea unor tineri care privesc voluntariatul ca pe un fapt firesc.

Ti-a placut articolul?

Comentarii