Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:51 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizat de CCINA, Târgul TINIMTEX revine la Constanţa. Peste 220 de firme, prezente la eveniment

ro

19 Sep, 2017 00:00 3234 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în perioada 20-24 septembrie 2017, cea de-a 71-a ediţie a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX.
 
Cel mai mare eveniment de profil de la malul mării se va desfăşura la Pavilionul Expoziţional şi la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia. Peste 220 de firme vor fi prezente la eveniment, producători şi comercianţi de îmbrăcăminte şi încălţăminte din toată ţara.
 
„Numărul mare de expozanţi şi suprafaţa ocupată demonstrează că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piaţa expoziţiilor de profil şi reprezintă un eveniment de mare interes pentru participanţi. Colecţiile pentru toamnă-iarna ale anului 2017, ale producătorilor români, aduc cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean, cât şi a sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu“, a declarat, în contextul unei conferinţe de presă, Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA Constanţa. Cel mai important târg de gen din an aduce în atenţia publicului constănţean colecţiile de toamnă-iarnă 2017 ale producătorilor români.

Iată structura târgului! 

Din totalul participanţilor la târg, 71% sunt producători, iar 29% sunt comercianţi. Totodată, din cele 220 de firme, 29% sunt din Bucureşti şi 12% din Constanţa. În incinta Pavilionului Expoziţional, târgul va fi structurat astfel: îmbrăcăminte adulţi (la parter) şi îmbrăcăminte adulţi şi copii, lenjerie, home&deco, accesorii (la etaj). La Centrul de Afaceri Eurolitoral, veţi putea găsi încălţăminte şi îmbrăcăminte din piele şi blană, precum şi genţi şi accesorii. Programul de vizitare este următorul: 20-23 septembrie, între orele 10.00 şi 19.00, şi 24 septembrie (duminică), de la 10.00 la 16.00.

Târgul Imobiliar, găzduit de VIVO! Constanţa 

Un alt eveniment va avea loc în perioada 22-24 septembrie. Constănţenii sunt aşteptaţi la Târgul Imobiliar, ajuns la cea de-a doua ediţie, la VIVO! Constanţa. Evenimentul va reuni, pentru trei zile, cei mai buni jucători de pe piaţa de real estate: dezvoltatori şi vânzători de locuinţe, constructori şi investitori, brokeri şi instituţii financiare. Expozanţii se vor întrece în discounturi şi oferte promoţionale, oferind celor interesaţi consultanţă financiară gratuită şi soluţii flexibile personalizate pentru fiecare tip de venit. Vor fi prezentate, de asemenea, cele mai importante evenimente ce urmează a fi organizate de CCINA Constanta în ultimul trimestru al anului în curs.

Ti-a placut articolul?

Comentarii