Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oferte tentante de Black Friday Ce magazine oferă constănţenilor reduceri importante la IT, electronice, electrocasnice, fashion, parfumuri (galerie foto)

ro

08 Nov, 2013 00:00 8423 Marime text
Black Frigay sau Vinerea neagră, sau ziua marilor reduceri vine şi în Constanţa, aducând mari reduceri şi distracţii. În acest an 29 noiembrie este ziua cu cele mai mari reduceri, sărbătoare importată de la americani, care dă startul cumpărăturilor de Crăciun.

Constănţenii, la fel ca restul românilor, vor lua cu asalt magazinele care au anunţat reduceri şi de până la 90%.  Dacă doriţi un anume produs sau dacă vreţi să faceţi un cadou special de Sărbători, puteţi profita de aceste super-reduceri. Iar pentru a nu sta la cozile imense ce se formează la magazine, puteţi profita de comerţul online. Aşa că tot ce aveţi de făcut este să vă informaţi cu privire la cele mai avantajoase oferte şi, în „vinerea neagră”, să plasaţi comanda. Înainte de a vă decide cu privire la oferta pe care să o acceptaţi, este bine sa va informaţi şi în legătura cu magazinul sau firma de la care vreţi să cumpăraţi. Numărul magazinelor online a crescut şi este posibil ca multi dintre noii jucători, despre care nu ştiţi nimic, să aibă oferte foarte bune. La fel ca în ultimii doi ani, magazinele care au pe rafturi produse electronice şi electrocasnice sunt primele care se aruncă în cursa câştigării unui număr cât mai mare de clienţi. Magazinele cu produse IT care au anunţat că vor sărbători BLACK FRIDAY cu oferte incredibil de tentante sunt Evomag, F64, ClickShop, Marketonline, Azerty şi Magazinultau. Magazinele cu electrocasnice participante sunt Altex, Domo, Carrefour şi Flanco. Iubitorii modei vor putea porni la vânătoare de oferte în magazine precum TinaR, Ecco Shoes, Miniprix sau Boutique Mall, iar iubitorii de cărţi se vor bate pentru oferte tentante venite din partea Nemira, Elefant.ro, Libris, Okian şi BookCity. Printre magazinele care au anunţat reduceri se numără: City Park Mall, eMAG, Ecco, United Colours of Beneton, Mondo, Yokko, Vodafone, Evomag, Flanco, Altex, Laptop Garage, Clickshop, Quickmobile.ro, Marketonline.ro, IQBox, Azerty, ShopU, Cel.ro, Oktal.ro, Domo, PC Garage, PCFun, Koyos.ro, sigmanet.ro, F64, Elefant.ro, Maguay.ro, 3e.ro, Elanko.ro, Mediagalaxy.ro, Dcsh.ro, Okazii.ro, biletoo.ro, Cit.ro, Metro, Falcon.

EvoMAG propune reduceri substanţiale

EvoMAG va avea reduceri serioase la cele mai populare produse ale sale: laptopuri, smartphones, tablete, televizoare. Reducerile vor ajunge până la 70% la electronice, iar pentru site-ul WatchShop.ro, frate cu EvoMAG, reducerile vor şi mai substanţiale, urmând să ajungă şi la 90% de Black Friday. În acest fel, cunoscutul retailer online îşi propune să îşi dubleze vânzările faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când vânzările de Black Friday a fost de 1 milion de euro conform oficialilor EvoMAG.  Aceştia se aşteaptă anul acesta, de Black Friday, la o creştere de minimum 30-40% a traficului online, estimând ca vor atinge în perioadă Black Friday circa 400.000 de vizitatori unici.


Black Friday avantajează firmele de curierat

Luna noiembrie devine mană cerească pentru firmele de curierat din România. În 2012, de Black Friday, compania de curierat Fan Courier a avut o activitate-record, de 75.000 de expediţii pe zi, timp de o săptămână. Aceasta a însemnat pentru firma respectiva o creştere temporară de 25% a volumului de afaceri! Comerţul electronic a devenit o sursă importantă de venit pentru companiile de curierat, la unele reprezentând chiar 30% din cifra de afaceri. Pentru că în 2013 conceptul de Black Friday a devenit mai cunoscut şi tot mai popular în rândul consumatorilor, anul acesta firma de curierat DPD România se aşteaptă la o creştere cu 40-60% a activităţii sale în perioada de desfăşurare a acestei campanii de reduceri.

Reduceri şi în magazinele pentru copii

Printre magazinele de copii unde poţi obţine preţuri bune de Black Friday se numără DinoLand, Best Kids, Bebe Bliss şi 101 Jucării. La Bebe Bliss reducerile la cărucioare ajung până la 14%, la pătuţuri între 12 şi 14%, iar promoţiile la jocurile pe calculator oferite de 101 jucării se ridică la 9 procente. Ofertele speciale de la Dino Land conţin reduceri de peste 100 lei la triciclete sau 60 de lei la săniuţe.

Lista magazine care oferă reduceri (http://blackfridayromania.net/magazine-black-friday-romania-34/)

Magazinele cu produse IT, gadgeturi şi multimedia: Evomag, F64, ClickShop, Marketonline, Azetry, Magazinultau.

Magazine cu electronice şi electrocasnice: Altex, Domo, Carrefour, Flanco

Magazine de fashion, încălţăminte şi accesorii: Original,Tinar, Fashion days, StarSchinerS, Quick 24, Miniprix, Zorle Store, dEpurtat, Matar, Boutique Mall, My Closet, Ama Faschion, LaFemme, Ecco Shoes.

Ceasuri, genţi, parfumuri şi accesorii: WatchShop,Times24, TopCeas, The Bag Shop, Nemira, Elefant, Libris, Okain. BookCity

Jucării şi articole pentru copii: Bebe Bliss, Best Kids, Dino Land, 101 Jucării

Cadouri: E-cadou, USBMania, FunGitf, Cadouri de top.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii