Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medici renumiţi ai Constanţei Liliana Tuţă, vicepreşedinte al Comisiei de nefrologie

ro

03 Aug, 2013 00:00 9629 Marime text
Ordin privind modificarea şi completarea anexei 4 la Ordinul ministrului sănătăţii nr. 398/2013 pentru înfiinţarea comisiilor consultative ale Ministerului Sănătăţii.

Anexa 4 la Ordinul ministrului sănătăţii nr. 398/2013 pentru înfiinţarea comisiilor consultative ale Ministerului Sănătăţii, publicat în Monitorul Oficial din 25 martie 2013 se modifică anumite Comisii de specialitate. Astfel, noutatea este că din componenţa Comisiei de nefrologie, în calitate de vicepreşedinte a fost numită dr. Liliana Tuţă de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Reamintim că din Comisiile de specialitate fac parte următorii medici constănţeni: Comisia de boli infecţioase - prof. dr. Sorin Rugină, Comisia de endocrinologie - prof. dr. Circo Eduard, Comisia de farmacologie clinică - prof. dr. Gheorghe Ţarălungă, Comisia de gastroenterologie - conf. dr. Eugen Dumitru, Comisia de hematologie - dr. Alina Dobrotă, Comisia de medicină de urgenţă şi dezastre - Vasile Popescu şi Alexandra Cojocaru, Comisia de paliaţie - dr. Angelica Lascu, Comisia de reumatologie - prof. dr. Maria Şuta, Comisia de chirurgie generală - prof. dr. Vasile Sârbu, Comisia de chirurgie plastică - microchirurgie reconstructivă - prof. dr. Ioan Bordeianu, Comisia de obstetrică-ginecologie - prof. dr. Vlad Tica, Comisia de anatomie patologică - prof. dr. Mariana Aşchie, Comisia de sănătate publică şi management - prof. dr. Corneliu Amariei, Comisia de chirurgie orală şi maxilo-facială - prof. dr. Adrian Creangă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Maria 13 Mar, 2014 21:46 Pe partea de NEFROLOGIE CONSTANTA, in prezent cea mai profesionista este Dna dr.TUTA LILIANA.Mai rar sa intalnesti un asemenea doctor.Recomand tuturor care au probleme cu rinichii sa mearga la dansa.Va spun cu mana pe inima ca nu regretati.Va spun asta pentru ca sotul meu s-a tratat mai intai la alt dr.care mai avea putin si-i distrugea ambii rinichi.Apoi am cautat-o pe dna.dr.TUTA si credeti-ma ca a luptat cu tot sufletul sa-i readuca rinichii la viata,ca altfel nu pot spune.Nu am cuvinte cat de mult Ii multumesc !Toata stima si respectul pentru dansa!