Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încuiaţi uşa, închideţi ferestrele! (video)

ro

22 Mar, 2011 03:37 1924 Marime text

prevenire_furturi_1.jpgÎncuiaţi uşa, închideţi ferestrele şi anunţaţi cel putin un vecin când plecaţi de acasã ! Acesta este mesajul pe care  îl transmit politiştii de proximitate care au început Programul de prevenire a infracţiunilor contra patrimoniului . Numãrul mare de furturi din ultima periodã i-a fãcut pe oamenii legii sã meargã personal şi sã le spunã oamenilor ce au de fãcut pentru a nu fi victimele hoţilor. Furturile din locuinţe au luat amploare în ultima vreme, iar hoţii sunt  din ce în ce mai specializaţi, spun poliţiştii.

De aceea cea mai bună armă împotriva acestora este prevenirea. Constantenii au fost receptivi la sfaturile politistilor şi au spus cã vor fi mai atenţi pe viitor Poliţiştii constănţeni spun că majoritatea furturilor au la bază neatenţia şi indiferenţa oamenilor care, de cele mai multe ori, lăsând lucruri de valoare la vedere,  invită pur si simplu hoţii în casă.
Asigurarea  locuinţelor împotriva furturilor, vã poate scuti de multe neplãceri pentru cã pãgubiţii işi pot recupera prejudiciului.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii