Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:55 17 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Unirii din cartierul Faleză Nord (galerie foto)

ro

22 Apr, 2013 00:00 927 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Strada Unirii este situată în cartierul Faleză Nord. Se  intersectează cu străzile Caşin, Căiuţi, Zorelelor, Răchitaşi, Tabla Buţii, Grozeşti, Oneşti, Dragoslavele, Ioan Murgescu, Ion Borcea, Dorobanţi, Războieni, Peşcăruş, Muncii, Făgetului, Banu Mihalcea, Ion Raţiu, Pescarilor, Libertăţii, Ecoului, Turda. O stradă importantă din municipiul, care pe care se desfăşoară o circulaţie rutieră intensă. Dacă partea carosabilă este cum este, spaţiile dintre blocuri au fost date uitării. Neasfaltate, cu cratere, cu locuri de parcare improvizate pe spaţiul verde şi cu multe gunoaie. Spre exemplu aşa arată aleea de lângă blocul V6 A. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?

Ti-a placut articolul?

Comentarii