Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gala asociației Dark Knights Mib, la Constanța, alături de prefectul Silviu Coșa și directorul DSP Cristina Schipor

ro

27 Jan, 2023 11:32 3135 Marime text
Gala asociației Dark Knights Mib a luat naștere ca urmarea a dorinței de a promova campania de donare de sange aflata in curs de desfășurare, campanie organizată impreuna cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine si Direcția de Sănătate Publică Constanța.        
Astfel într-un cadru informal a fost pusă „campania la cale” alături de Silviu Coșa - prefectul județului Constanța, Cristina Schipor - Director DSP, reprezentanții DGASPC Constanța si cei ai Centrului Regional de Transfuzii Sanguine, reprezentantii Universității OVIDIUS si UMC Constanța, și un în ultimul rând cei ai Clubului Sportiv Municipal Constanța.           

„A fost o onoare sa avem alături de noi pe cei care au răspuns pozitiv la invitația noastră de a ni se alătura in calitate de #donatordezambetesisange”, au transmis organizatorii. Evenimentul a avut loc pe 26 ianuarie 2023, la un local din Mamaia Nord.



În cadrul galei au fost acordate, alături de contraamiral de flotilă Cojocaru Cornel, 12 burse de merit: 10 pentru liceenii aflați in evidența DGASPC Constanța și 2 petru elevii Colegiului Militar Alexandru Ioan Cuza .

Asociația, alături de partanerii instituțional enunțai mai sus au organizat 4 campanii de donare sânge ”Use your MONSTER to be someone else’s HERO”. În prezent suntem în plină campanie, finalul acesteia fiind în data de 24.02.2023 de Dragobete. Cu această ocazie vom organiza ediția 2 DARKOBETE PARTY (concert White Mahala si Trupa Ziua Libera în Clubul Fratelli) costurile sunt suportate de asociație, iar accesul pentru donatorii de sânge este gratuit.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii