Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:01 04 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiscul scoate la vânzare hotelul Siret din Mamaia

ro

03 Feb, 2013 22:36 5308 Marime text
licitatii_fisc_dgfp.jpgAdministraţia Finanţelor Publice Constanţa anunţă organizarea mai multor licitaţii, în care vor fi valorificate bunurile debitorilor din judeţ. Printre bunurile scose la vânzare se numără hoteluri, apartamente, terenuri şi autoutilitare, care aparţin societăţilor debitoare: Complex Siret SA, SC Crisandra World SRL, Carmen Silva 2000 SA, Geda Comercial şi Fermele Murfatlar SA.

licitatii_fisc_poza3.jpgPe data de 12 februarie, fiscul constănţean va încerca să scape de bunurile societăţii Complex Siret SA, cu domiciliul fiscal în Mamaia, hotel Siret. Este vorba despre un teren intravilan de 4.185 lei şi construcţii: un hotel (parter + etaj) în suprafaţă de 3.342 mp şi magazie, în suprafaţă de 69 mp. Preţul de evaluare a bunului este de 20.458.600 lei, exclusiv TVA. În aceeaşi zi, Administraţia Finanţelor Publice Constanţa va valorifica şi bunurile imobile, proprietate a debitorului SC Crisandra World SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Constanţa, aleea Viitorului. Participanţii la această procedură publică vor putea achiziţiona un apartament de trei camere semidecomandate, în suprafaţă utilă de 39,85 mp, situat pe aleea Viitorului. Preţul de evaluare al apartamentului este de 166.400 lei (exclusiv TVA).

licitatii_fisc_poza.jpgAdică 36.977 euro. Pe data de 14 februarie, aceeaşi Administraţie a Finanţelor Publice Constanţa va încerca să valorifice un ansamblu de bunuri imobile, proprietate a debitorului Fermele Murfatlar SA, cu domiciliul fiscal în localitatea Murfatlar. Este vorba despre un ansamblu sector mecanic ferma 5+6, format din 17 imobile, care reprezintă şoproane, barăci, ateliere mecanice, rezervoare, magazii şi grajduri. Dar fiindcă pentru aceste bunuri se organizează cea de-a treia licitaţie, preţul de evaluare a fost redus cu 50%, ajungând la 217.475 lei (exclusiv TVA). La rândul său, şi Administraţia Finanţelor Publice Eforie va organiza şi desfăşura pe 19 februarie o procedură publică, în care va fi scos la vânzare un imobil are aparţine societăţii Carmen Silva 2000 SA, cu domiciliul fiscal în Eforie Sud - vila Filimon Sârbu. Astfel, cei care vor decide să participe la această licitaţie vor putea deveni proprietari ai unui teren intravilan (minigolf central) în suprafaţă de 1.698 mp, amplasat în Eforie Sud, strada Republicii nr. 23. Preţul de evaluare al bunului este de 900.950 lei (exclusiv TVA). În data de 20 februarie, fiscul din Eforie va scoate la mezat bunul imobil al debitorului Geda Comercial, cu domiciliul fiscal în localitatea Eforie Sud, strada Olteniei. Este vorba despre o autoutilitară Dacia, fabricată în anul 1998. Preţul de pornire al licitaţiei este de 2.240 lei. Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzării prin licitaţie, până în ziua precedentă termenului de vânzare, oferte de cumpărare. Iar în cazul vânzării prin licitaţie, dovada taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii