Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul vinului dobrogean, realizat cu podgorii din ţară

ro

10 Nov, 2008 23:20 2177 Marime text

festivalul_vinului.jpgPortul Turistic Mangalia a găzduit, în week-end, manifestarea organizată de Consiliul Judeţean Constanţa şi Primăria Municipiului, „Sărbătoarea Vinului Dobrogean“. În port, locuitorii oraşului au profitat mai puţin de prezenţa celor patru firme care şi-au expus produsele - Valea Călugărească, Murfatlar, Dealu Mare şi Dr. Puşcă - şi s-au bucurat mai mult de atmosfera de sărbătoare creată de producătorii particulari de... ţuică, pălincă, jambon, cârnaţi şi carne de porc afumată.

„Nu avem noi podgorii pe aici, prin Dobrogea, în afara a două-trei... Chiar m-a amuzat faptul că s-a anunţat că este vorba despre o manifestare dedicată pieţei de vinuri dobrogene, dar la care participă aproape numai podgorii din ţară. Dar, fiind sărbătoare şi pentru că vremea e bună, ne-am gândit să ieşim cu copiii prin port, mai ales că am putut să ne cumpărăm nişte mezeluri direct de la producător, sănătoase“, ne-a declarat Anton Cristea, localnic.

Şi de această dată, la manifestare nu a fost prezent, alături de organizatori şi de cetăţenii oraşului, niciunul dintre aleşii locali, obişnuiţi deja să nu fie invitaţi la petrecerile pe bani publici. Alături de membrii PSD Mangalia, cei ce au urcat, ca de obicei, pe scena-scoică a Festivalului „Callatis“, rămasă în Portul Turistic şi acum, la începutul sezonului rece, s-a aflat şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Gheorghe Darie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii